Za Valentinovo stižu novi romantični filmovi

Valentinovo se bliži a s ovim najromantičnijim blagdanom stiže i niz novih filmova. Bili solo ili sa svojom boljom polovicom, preporučamo vam pregršt ljubavi u obliku super filmova i serija kojima se možete zasladiti ovo Valentinovo.

Što ćemo gledati u vrijeme Dana zaljubljenih

Počevši dd 11.2. pa sve do do 17.2. prikazivat će se više od deset romantičnih komedija i ljubavnih priča na malim ekranima te jedna španjolska romantična mini-serija – Što kriju njezine oči (2016).

NOVI ROMANTIČNI FILMOVI

Od ponedjeljka do četvrtka, svaki dan u 18:45 očekuje vas novi romantični film na Pickbox TV kanalu

U slatkom romantičnom filmu Posebno Valentinovo Helen (Danica McKellar) upoznaje predivnog misterioznog muškarca (Damon Runyon) na maskenbalu. Ona i njezin prijatelj Henry (Cameron Mathison) odluče ga pronaći – i tu avantura počinje!

Very Very Valentine-1

Zaljubljena u Vermont je romantični film u kojem poznata spisateljica dobije amneziju zbog prometne nesreće koju je doživjela. Pronađe spas u naručju lokalnog doktora u malom idiličnom gradiću u Vermontu.

Moje veliko balkansko vjenčanje malo je starija njemačka romantična komedija, ali i uvijek aktualna, o zaljubljenom paru Hrvoju i Lisi. Kad Hrvojeva majka poželi tradicionalno vjenčanje u Hrvatskoj, stvari postaju urnebesne.

Rat mal, wer zur Hochzeit kommt

NOVA ŠPANJOLSKA ROMANTIČNA MINI-SERIJA
Što kriju njezine oči (2016) španjolska je romantična mini-serija temeljena na romanu španjolske spisateljice Nieves Herrero.

U trajanju od 80 minuta, serija ima 4 epizode koje će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka u 21:00.

Riječ je o ljubavnoj priči između Francovog šogora Ramóna Serrana Suñera, ministra vanjskih poslova i jednog od najjačih ljudi u Francovoj vladi i Llanzol, markize koja ima sve – ljepotu, bogatstvo i status.

Njihova ljubavna priča započinje u poslijeratnoj Španjolskoj te postaje skandal u određenim društvenim krugovima. Raskošno, skandalozno i ljubavno!

Lo que escondian sus ojos-2

Sve filmove i serije gledajte samo na Pickboxu TV kanalu na 10. poziciji u sklopu MAXtv-a!

Tekst i fotografije: Picbox Tv

Facebook Like Button