Zapjevajte i zaplešite uz maraton glazbenih filmova

Stigao je svibanj, mjesec koji je sinonim za lijepo vrijeme i cvijeće, ali i za filmove koji nanovo oduševljavaju.

Svi se osjećamo bolje, brige su manje, a dani duži. U čast tome, pripremili smo vam maraton glazbenih filmova. Zato, obujte svoje plesne cipele i pripremite glasnice jer svake nedjelje ovog svibnja na programu TV1000 prikazujemo niz nagrađivanih, urnebesno zabavnih, dirljivih glazbenih filmova s najvećim imenima Hollywooda, kao što su ‘Chicago’, ‘Dreamgirls’, ‘Producenti’, ‘Škola rocka’ i mnogi drugi!

U svibnju vam donosimo listu filmova posvećenih glazbi koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Glazbeni svibanj“, svake nedjelje u svibnju, od nedjelje 1. svibnja u 16:30 sati samo na programu TV1000:

Rock zauvijek

rock-zauvijek-film
Nedjelja, 1. svibnja u 16:30 sati
Djevojka iz provincije i gradski momak upoznaju se na Sunset Stripu, želeći ostvariti svoje snove o Hollywoodu.

Producenti

producenti-film
Nedjelja, 8. svibnja u 16:30 sati
Poslije još jednog neuspjeha na Broadwayu, producent kojem ne cvjetaju ruže, Max Bialystock, udruži se sa sramežljivim računovođom Leom Bloomom te zajedno planiraju kako će se na brzinu obogatiti pomoću najgore predstave na svijetu.

skola-rocka-film

Škola rocka

Nedjelja, 15. svibnja u 16:30 sati
Nakon što ga izbace iz vlastitog rock benda, Dewey Finn postaje učitelj na zamjeni u uštogljenoj privatnoj osnovnoj školi i zatim sa svojim razredom osnuje rock bend.

Dreamgirls

dreamgirls-film
Nedjelja, 22. svibnja u 16:30 sati
Trio crnih soul pjevačica našao se na pop top-listi u ranim 1960-ima, suočavajući se pritom s vlastitim osobnim previranjima.

Chicago

chicago-film
Nedjelja, 29. svibnja u 16:30 sati
Chicago u dvadesetim godinama prošlog stoljeće. Velma Kelly i Roxie Hart nalaze se u zatvoru zbog ubojstva i bore se za slavu koja će ih spasiti od vješala.

Uz dopuštenje: Grayling (sve fotografije)

Facebook Like Button