Kamping postaje zvijezda ljetovanja

Luksuzno kampiranje posljednjih godina postalo je globalan trend, a u ovim izazovnim vremenima i savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora.

falkensteiner-camping-1

Masovni turizam odlazi u prošlost i to ne samo u svjetlu aktualnih događanja – naime, suvremeni čovjek zbog svojeg načina života, više nego ikada prije, treba mir, trenutke u kojima će „stati na loptu“, usporiti tempo, napraviti odmak te, dakako, sljubiti se s prirodom.

falkensteiner-camping-2

Trend suživota s prirodom nastao je kao odgovor na život u kojem je adrenalin postao čovjekovo glavno gorivo, pa one dragocjene trenutke odmora, u kojima je dozvoljeno stisnuti pauzu, mnogi žele iskoristiti za nanovo uspostavljanje balansa.

Želimo se odmarati tamo gdje nam je sigurno, gdje ćemo sami „režirati“ svoje iskustvo i svaki puta, ako treba, doživjeti novu avanturu!
Svi smo shvatili da trebamo osjetiti prirodu u svim njezinim bojama i imati slobodu izbora u stvaranju vlastitog ugođaja.

Sve to pruža kamping u prirodi i više nitko ne sumnja da je baš u kampiranju budućnost globalnog turizma.

falkensteiner-camping-3

Na karti destinacija za vrhunski kamping, Hrvatska je zauzela značajno mjesto

Mnogi ljudi, koji do sada i nisu odlazili na odmor u obliku kampiranja, sve više oduševljeno prihvaćaju i traže ljetovanje u luksuznim kućicama koje im pružaju svu udobnost vlastite intime.

Profinjeni dizajn, privatna plaža, izvrsna kuhinja, po potrebi prilagođena veganima ili onima koji paze na unos laktoze; vlastiti wellness, nesputana priroda, a opet udaljena tek nekoliko minuta hoda od središta grada, sve je to moguće iskusiti u modernom kampingu.

Falkensteiner Premium Campingu Zadar jedini je kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji

falkensteiner-camping-4

Kamp s 365 prostranih i potpuno opremljenih jedinica, od čega 87 mobilnih kućica i 13 glamping šatora, dizajniran je u skladu s održivim razvojem, a svu ljepotu i raskoš ovog luksuznog suživota s prirodom.

falkensteiner-camping-5

Mobilne kućice oduševit će vas dizajnom, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom terasom za opuštajuće trenutke, a sasvim poseban spoj glamura i kampinga – Glamping Premium Home – pokazat će vam svu ljepotu i raskoš suživota s prirodom.

falkensteiner-camping-6

Ekskluzivnost lokacije unutar zatvorenog resorta, kao i najviši standardi i propisi za siguran i ugodan odmor te prema želji bezgotovinsko plaćanje svih usluga jamče da će ljeto u ovoj luksuznoj kamping destinaciji biti – besprijekorni.

Svu raskoš suživota s prirodom nudi jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji – Falkensteiner Premium Camping Zadar!Ljetujte sigurno i do 19. srpnja „zgrabite“ nikad povoljniju ponudu.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)

Facebook Like Button