Zavodljiva linija tanjura Mirjane Mikulec

Nakon uspješne prve linije tanjura s potpisom Mirjane Mikulec, svjetlo dana ugledala je i nova kolekcija koja će vas oduševiti.

linija-tanjura-mikulec-1

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec nastavlja razvijati kolekciju svojih proizvoda, pa je tako njezina kreativna priča postala bogatija za još jednu liniju tanjura. Nova linija dolazi u tri varijante, pa tako bijele porculanske tanjure krase srebrne, crne ili zlatne linije.

linija-tanjura-mikulec-2

Jednostavni, prozračni, ali upečatljivi apstraktni motivi prilagođeni su različitim ukusima i stilovima. Posebnost ovih motiva je u tome što kada se postave jedan uz drugi, zajedno tvore logo Mirjaninog studija za dizajn interijera.

linija-tanjura-mikulec-3

„Želja mi je bila stvoriti jedinstvenu kolekciju tanjura za svaku prigodu – bilo da je riječ o svečanim prigodama ili pak onim svakodnevnima, u koje će unijeti dozu glamura i profinjenosti. Život je doista ljepši uz detalje sa stilom, a vjerujem da će ova nova linija svako druženje za stolom učiniti nezaboravnim“, objasnila je Mirjana.

linija-tanjura-mikulec-4

linija-tanjura-mikulec-5

Svaki je komplet namijenjen za četiri osobe, a sastoji se od dubokih, plitkih i desertnih tanjura te šalica s pripadajućim tanjurićima.

Uz dopuštenje: Preindl media (sve fotografije)