Važni detalji koji dom čine najljepšim mjestom na svijetu

U svom domu želimo se osjećati ugodno, okruženi stvarima koje ga čine mjestom u koje se volimo vratiti s veseljem ili pozvati najdraže prijatelje na druženje, ponosni na uređenje svake prostorije.

vaze stolovi

Detalji, ili kako ih volimo zvati, sitnice koje život znače, zaista mogu oplemeniti prostor u kojem živimo stoga smo u izabrali najmodernije stvarčice koje će vas oduševiti.

Kod uređenja interijera svakako valja obratiti pažnju na detalje – pravilno odabrani detalji u trenu mogu osvježiti svaki prostor, a povremenim mijenjanjem ili nadopunjavanjem vaš će dom uvijek izgledati svježe i drugačije.

detalji-dizajn-1

Statement komad poput ručno izrađene vaze od puhanog stakla ili prirodnih materijala poput drveta i gline svakom će prostoru podariti dozu elegancije i ekskluzivnosti.
Pogledate prekrasne modele vaza i zdjela poznatih brandova Anna Torfs, Guaxs i Kose Milano, te razne dekorativne predmete branda Serax, koji će vaš dom učiniti mjestom za potpuno opuštanje.
detalji-dizajn-3 detalji-dizajn-2

Sofisticirani izgled u domu postići ćete dodavanjem detalja od srebra ili stakla. Talijanski brand Paola C. u svojoj ponudi ima suvremene i pomalo neuobičajene komade srebrnog i staklenog posuđa i dekorativnih detalja poput vaza, zdjela, svijećnjaka, poslužavnika,

detalji-dizajn-4

Takav stil može se vidjeti i kod dizajnerskog branda Tom Dixon, čije su neobične detalje za dom prepoznali kupci diljem svijeta.
Poznati Ralph Lauren u svojoj Home liniji također nudi elegantne setove tanjura i šalica, kristalne čaše i zdjele, ali i detalje poput okvira za slike, dekorativnih jastučića, posteljine, ručnika, te ambijentalnih mirisa.

detalji-dizajn-5

Kad je riječ o mirisima, preporučamo ambijentalne mirise i svijeće Ralph Lauren i Dr.Vranjes, koji dolaze u raznim notama, stvaraju poseban ugođaj u domu, a ujedno služe i kao dekorativni detalj – izaberite svoj miris i učinite svoj dom prepoznatljivim!

detalji-dizajn-6

Kombinacija više različitih detalja svakom prostoru daje poseban šarm, udobnost i toplinu, a ujedno izražava i pravu osobnost vlasnika. Bilo da se odlučite za mnogo šarenih jastučića ili pak razne mirisne svijeće, sigurni smo da ćete pravim odabirom detalja pretvoriti svoj dom u pravu oazu za uživanje i druženje.

interijer vaze fotelje

Sve navedene, ali i brojne druge detalje za dom s dizajnerskim potpisom možete pronaći u Et cetera lifestyle store-u u na drugom katu Centra Kaptol u Zagrebu.

Facebook Like Button