Vina Zdjelarević

Jedinstveni spoj hotela, restorana i vinarije u mjestu Brodski Stupnik.

Okružen prekrasnim vinogradima na gori Dilj te u blizini najljepših slavonskih lovišta smjestio se hotel Zdjelarević, izgrađen 2003. godine kao proširenje istoimene obiteljske vinarije. Svojim gostima  nudi boravak u 15 smještajnih jedinica za ukupno 30 osoba.

Sobe su klimatizirane i opremljene telefonom i televizorom sa satelitskim prijemom. Gosti mogu predahnuti na antialergijskoj posteljini koja je prostrta na ručno izrađenim „francuskim krevetima“ od slavonske hrastovine, te se osvježiti u kupaonici s tuš kabinom.  Cijene ovise o razdoblju vašega boravka, a variraju od 345 do 600 kuna po osobi i danu.

Ovaj obiteljski hotel s tri zvjezdice idealna je lokacija za poslovne team buildinge jer gostima nudi konferencijsku i VIP dvoranu za ukupno pedesetak osoba, organizaciju bočanja, odbojke u pijesku, badmintona, jahanje, paintball ili grupne vožnje brodom po Savi.

Tu je i hotelski restoran s ljetnom terasom koji može primiti 150 osoba, a koji nudi tradicionalne slavonske specijalitete upotpunjene trgancima, domaćim ajvarom i pekmezom, čvarcima te drugim autohtonim proizvodima.

Dakako, na raspolaganju su vam i degustacije probranih vina. Vinarija Zdjelarević godišnje proizvodi oko 200 tisuća boca od raznovrsnih bijelih i crnih sorti grožđa. Mnoga vina odlikovana su priznanjima na uglednim domaćim i međunarodnim ocjenjivanjima poput Chardonnay du monde i Challenge International du vinu u Francuskoj te Decanter u Londonu.

Facebook Like Button