Ženski miris koji odiše srećom

U današnjem svijetu sreća je više od prolaznog osjećaja. Sreća ima snagu podići nas na noge, pomoći nam prevladati životne prepreke i ujediniti nas u jedan, zajednički cilj kako bi svijet učinila mjestom nade.

Uz La Vie est Belle, Lancôme vas poziva da probudite sreću u sebi i pronađete snagu u izražavanju vaše individualne ljepote, te da podijelite svjetlo radosti sa svima oko vas. Širimo sreću zajedno kako bismo stvorili bolje sutra.

la-vie-est-belle-miris-2

Obasjajte svijet osmijehom

Uživajte u najblistavijem osmijehu “skrivenom“ u parfemskoj vodi. La Vie est Belle Soleil Cristal obasjava i osvjetljava originalnu parfemsku vodu tragom solarnih nota. Sada blista još jače.

Poput osmijeha koji osvjetljava poznato lice, solarne note La Vie est Belle osvjetljavaju ovaj ikonični akord iznutra prema van.

la-vie-est-belle-miris-1

U srcu ove kompozicije nalazi se trio slatkih bijelih cvjetova: jasmin, cvijet naranče i ylang ylang, povezani solarnim akordom kokosa koji ističe njihovu kremastu i baršunastu teksturu.

Ovaj topli, senzualni i nevjerojatno slikoviti akord, kontrast je bergamotu i mandarini koji u parfemsku vodu unose trenutni i blistavi osjećaj svježine.

la-vie-est-belle-miris-3

Dvojac irisa i pačulija, ikonični potpis La Vie est Belle, uparen mirišljavom vanilijom koja mu daje neviđen sjaj.
Poimanje sreće koja obasjava svijet nadahnulo je Lancôme pri odabiru sastojaka za La Vie est Belle Soleil Cristal. Vođen uvjerenjem da bi savršena parfemska voda trebala donijeti sreću onima koji je nose i onima koji je izrađuju, Lancôme se brine o očuvanju prirodnih resursa i etičkih radnih uvjeta.

Vrhunska infuzija Vanilije Burbon s Madagaskara dobivena posebnim postupkom ekstrakcije iz ručno ubranog zrna, proizvod je industrije koja ima značajno pozitivan utjecaj na otočne poljoprivrednike. Ovaj sustav poljoprivrednicima pruža etičke radne uvjete, istovremeno nastojeći zaštititi bogatstva ove jedinstvene regije.

la-vie-est-belle-miris-4

Esencija balijskog pačulija, jedan od ključnih sastojaka senzualne parfemske vode La Vie est Belle, proizvedena je putem održivog kanala s certifikatom “For Life”. Ovim certifikatom želi se osigurati održivi izvor prihoda za više od 80 lokalnih poljoprivrednika te osnažiti zajednicu poboljšanjem proizvodnog lanca i obnovom krhkog ekosustava zemlje.

Facebook Like Button