Zimska bajka božićnog stola

Mnogima je upravo razdoblje uoči Božića najljepše i najiščekivanije doba u godini. Početkom adventa počinjemo i s uređenjem naših domova u božićnom ruhu, a blagdanski stol i kuhinja postaju centralno mjesto u svakom domu.

villeroy-boch-bozic-3 villeroy-boch-bozic-4

Kako bi vaš dom i ove godine zračio posebnim šarmom, napravite u njemu božićnu bajku i pronađite svoju inspiraciju za uređenje stola uz ekskluzivan dizajn i prekrasne motive Villeroy & Bocha.

Villeroy & Boch i ove je godine pripremio posebnu kolekciju za vaš blagdanski stol. Klasična i bezvremenska kolekcija stvorit će elegantan i otmjen izgled na vašem božićnom stolu.

villeroy-boch-bozic-1

Najnovija božićna kolekcija ove vrhunske kuće za dizajn posuđa i više je nego čaroban poklon i za vaše najdraže, prijatelje, jer je dragocjen i vječan.

Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i izvrsna kvaliteta ono je što odlikuje Villeroy & Boch. Cijenjeni brand, s tradicijom još od davne 1748. godine, svoje proizvode izrađuje od najfinijeg porculana.

villeroy-boch-bozic-2

Kao i svake godine, Villeroy & Boch pripremio je posebnu božićnu kolekciju koju krase jedinstveni oblici i kreativni dizajn, a dolazak nove božićne kolekcije Villeroy & Boch postao je pravi globalni trend.

Tekst: Trgovina Bella Forma – Villeroy & Boch nalazi se nova čarobna bajka koja se uoči Božića s nestrpljenjem očekuje na najprestižnijim svjetskim tržištima.

Uz dopuštenje: Laurus dan

Facebook Like Button