Zlatni lug

Aktivni odmor na slavonskom imanju uz autohtone specijalitete.

Seoski turizam Zlatni Lug nudi autohtonu slavonsku kuhinju i smještaj na slavonskom imanju uz bogate sportsko rekreacijske sadržaje.  Za ljubitelje pecanja uređeni su ribnjaci za sportski ribolov, ali i mogućnost najma ribarske kuće za 35 osoba. Na raspolaganju vam je i igranje tenisa, malog nogometa, odbojke, paintballa, streličarstva, biciklizma ili ugodna šetnja u prekrasnom krajoliku.

Za tvrtke su u ponudi organizirani programi team buildinga te usluga pripreme i serviranja hrane za sve vrste svečanosti i proslava u konobi koja može primiti 60-ak osoba.  Ako biste radije sami pripremili roštilj, u ponudi je najam sjenice s uključenom aparaturom i drvom za potpalu.

Za one željne dužeg boravka u prirodi i smještaja na seoskom imanju u ponudi je pet luksuzno opremljenih soba (jedna jednokrevetna, 2 dvokrevetne, 1 trokrevetna i  1 četverokrevetna) s LCD televizorom, kupaonicom s tuš kabinom i mini barom. Kuhinju u dnevnom boravku objekta mogu koristiti svi gosti, a cijena noćenja  po osobi je 200 kn.

KORISNE INFORMACIJE

GOSPODARSTVO: Zlatni lug  
LOKACIJA: Požega (Donji Emovci 28 a)
KONTAKT: tel.: 098 472 483; e-mail: leo@zlatnilug.hr
KAKO DOĆI: automobilom (autocestom Zagreb-Požega); vlakom