Znate li kako miriše ljubav?

U 2017. godini Emporio Armani predstavio je par mirisa STRONGER WITH YOU za muškarce i BECAUSE IT’S YOU za žene, kojima se slavi bezuvjetna ljubav i snaga zajedništva.

Ove godine novim parom mirisa Emporio Armani koji je kreirala Julie Massé (MANE) razotkriva se nova zavodljiva i moderna svježina.

Novi mirisni dvojac IN LOVE WITH YOU FREEZE za žene i STRONGER WITH YOU FREEZE za muškarce… Zamrznite trenutak kako bi trajao vječno <3.

Eau de Parfum IN LOVE WITH YOU FREEZE za žene voćni je cvjetno-orijentalni miris.

Jedinstveni citrusno-drvenasti fougere Eau de Parfum STRONGER WITH YOU FREEZE za muškarce predstavlja dinamičnu energiju muškarca koji živi u sadašnjem trenutku uz posebnu, elegantnu svježinu.

IN LOVE WITH YOU FREEZE i STRONGER WITH YOU FREEZE pakirani su u jedinstvene i prepoznatljive staklene bočice parova mirisa Emporio Armani, no ovaj su put one dizajnirane uz matirani sloj stakla koji odgovara zamrznutoj svježini ovih novih mirisa.

mirris-you-3

Čiste, jednostavne linije i krivulje bočica podsjećaju na muževna ramena i ženstvene kukove, a okrugli metalni čep povezuje oba mirisa.

Nova moderna, filmska ljubavna priča koju potpisuje Emporio Armani okuplja dvoje talentiranih, elegantnih i privlačnih glumaca.

Nicholas Hoult je među najtraženijim glumcima na svijetu, poznat po uspješnim filmovima kao što su franšiza X-Men i Miljenica, film nominiran za Oscara i dobitnik nagrade BAFTA.

mirris-you-2

Uz njega je u glavnoj ženskoj ulozi Alice Pagani, buntovna glumica poznata po glavnoj ulozi u uspješnoj Netflixovoj dramskoj seriji Baby i glumačkoj izvedbi u talijanskom filmu Loro.

Ovih dvoje glumaca savršeni su predstavnici filozofije naše kampanje jer odaju magnetičnu privlačnost na ekranima, koja ih ujedinjuje u svakom trenutku njihove ljubavne priče.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button