7 ideja za najboljeg prijatelja

Jednom davno Aristotel je rekao kako je “prijateljstvo jedna duša u dva tijela”.

Baš kako bi to potvrdili i na neki način ovjekovječili, najbolji prijatelji koriste razne običaje i načine. U ovome Vam tekstu donosimo 7 ideja kako razveseliti najboljeg prijatelja i pokazati mu koliko Vam uistinu znači.

Medaljoni
Ljubitelji nakita, a posebice ogrlica imaju još jednu mogućnost. Radi se o medaljonima u koje možete postaviti zajedničku fotografiju Vas i prijatelja te ju uvijek nositi pokraj srca. Postoje ogrlice s medaljonima u raznim oblicima i od raznih materijala, a može se pronaći ponešto za svačiji džep.

Narukvice prijateljstva

Moya narukvica

Moya narukvica


Jedan od najčešćih, ali i najbezbolnijih načina kojima najbolji prijatelji pokazuju svoju privrženost su narukvice prijateljstva. One mogu biti u raznim oblicima, bojama i veličinama. Najčešće su platnene, a po želji mogu biti i od srebra ili zlata. Ako želite da su unikatne možete ih izraditi i sami od vune, tkanine ili konca, a za to Vam je potrebno samo malo vremena.

Ogrlice s imenom
Sve do sad spomenute ideje relativno su tajnovite, odnosno potrebno Vam je dosta truda da primijetite da se radi o nakitu prijateljstva, ali je zato sljedeći prijedlog nešto malo izravniji i drugačiji. Radi se o ogrlici s imenom prijatelja ili prijateljice koju možete otvoreno nositi oko vrata. Ove ogrlice mogu biti od srebra ili zlata, a možete ih izraditi i sami od malo žice.

Narukvica s privjeskom
narukvica
Ako želite narukvicu koju ćete moći “nadograđivati” tada je nabolje rješenje za Vas narukvica s privjescima. U tom slučaju svojem najboljem prijatelju ili prijateljici za bilo koju prigodu možete pokloniti po jedan novi privjesak. Za ovu narukvicu izdatak je malo veći jer je osim narukvice potreban i barem jedan privjesak za nadogradnju. Za rođendan tako možete kupiti privjesak u obliku malog dara, za Božić malo drvce, omiljenu životinju i slično.

Privjesci za ključeve
Ako baš niste osoba za narukvice, idealno rješenje za Vas su privjesci za ključeve. Postoje razne varijante, a jedna od njih su jednaki privjesci s Vašom zajedničkom fotografijom ili pak privjesci koji izgledaju poput slagalica, odnosno puzzli. Svaka osoba tako ima jedan dio, a tek kad se spoje oni čine cjelinu.

Majice
Još jedan od načina da prijatelju ili prijateljici pokažete koliko Vam znači je u obliku teksta i slike ili crteža na majici. To mogu biti samo Vama razumljive poruke i tekstovi koji kad se stave zajedno imaju jedno sasvim drugo značenje. Možete napraviti i svojevrstan strip ili pak kupiti dvije identične majice koje će Vas uvijek podsjećati na najboljeg prijatelja.

Tetovaže
tetovaza
Za kraj Vam donosimo jedan malo trajniji oblik izražavanja prijateljstva. Radi se o tetovažama. Najčešći je slučaj da prijatelji tetoviraju male tetovaže u obliku srca, lokote i ključeve, polovice leptira, slagalice ili pak izreke koje zajedno čine cjelinu.

Odaberite jedan od ovih načina i pokažite prijatelju ili više njih koliko Vam je stalo. Za pokazati nekome koliko Vam znači nije potrebno mnogo novaca, već su potrebne dobra volja, želja i ideja. Za razveseliti nekoga ponekad nije potrebno čekati posebnu prigodu jer svaki je idealan za iskazati ljubav.

 

 

Autor: Vedrana Duić Loparić

Facebook Like Button