A zašto ne biste otputovali oline?

Svi koji već dugo žele negdje otputovati, a gdje još nisu bili, iz ove situacije mogu izvući neku dobru stranu, a to je pomnije planiranje i proučavanje mjesta i njegovih znamenitosti koje žele obići.

Andamansko more @Damjana Domanovac

Najgora stvar koja se može dogoditi putniku nisu svijet u karanteni i zatvorene granice, prizemljeni zrakoplovi i obavezne samoizolacije.

Cartagena kolumbija Jovic  Goran

Najgora stvar bi bila izgubiti želju za otkrivanjem novih ljepota i vrijednosti, za uživanjem u posebnoj energiji koja je upisana u temelje svakog novog mjesta koje posjetimo.

U izvanrednim okolnostima koje se ne pamte, shvatili smo dvije stvari: putovanja su nam trenutno dalje nego ikad, ali baš zato nam nikad nisu bila potrebnija.

boston amerika

Ne dozvolite da nas koronavirus u potpunosti odvoji od dragocjenih nam putovanja, stoga pohgledajte novi broj magazina Place2Ggo u digitalnom obliku: Place2go_digitalno izdanje_ožujak 2020.

Dodatno, kako bismo dali podršku susjedima koji su najviše pogođeni trenutnom situacijom, objavili smo i temu Lago di Como, sve u nadi da ćemo se što prije ponovo voziti po predivnim krajolicima sjeverne Italije.

japan tokyo

Ako je situacija u kojoj smo se našli dobra za išta, onda je to planiranje putovanja.

Za nas u PLACE2GO ožujak je oduvijek najizazovniji, ali i najdraži mjesec

osljednjih devet godina svu smo svoju stvaralačku energiju i strast ulagali u Međunarodni sajam turizma PLACE2GO, ali pritom nikad nismo zaboravili na proljetno izdanje magazina, dapače često su baš „sajamski“ brojevi bili među kvalitetnijima, možda upravo zbog te stvaralačke energije koja bi nas u razdobljima pripreme za Sajam potpuno obuzela.

lago di como italija

Ožujak koji je za nas trebao biti jednak kao i svaki drugi prije njega, odjednom se prometnuo u najteži mjesec koji pamtimo.

Svijetom se proširila pandemija koronavirusa, odgođen je Sajam, a nedugo zatim i život kakav znamo i volimo. Da sve još više počne nalikovati filmu katastrofe, Zagreb je pogodio i najjači potres u posljednjih 140 godina.

Stoga poklon izdanja Place2go zaista dolazi u pravi čas.

São Paulo Brazil

Facebook Like Button