Adam Sandler pozdravlja Hrvatsku

U prilogu u kojem upoznajemo lika iz akcijske komedije PIKSELI kojeg glumi Peter Dinklage, Adam Sandler pozdravlja Hrvatsku!

Uoči objave nominacija za prestižnu televizijsku nagradu Emmy koje će se saznati danas popodne po našem vremenu, ekskluzivno vam predstavljamo Eddieja Planta aka „Fireblastera“ – jednog od glavnih likova nadolazeće akcijske komedije PIKSELI koja se od četvrtka, 23. srpnja započinje prikazivati u domaćim kinima, paralelno s ostatkom svijeta. Ovog izrazito jedinstvenog lika iz super-zabavne komedije tumači Peter Dinklage, glumac kojeg je proslavila popularna serija „Igra prijestolja“ i koji je zahvaljujući ulozi Tyriona Lannistera do sada nominiran u kategoriji najbolje sporedne muške uloge za sve prikazane sezone uz jednu pobjedu (za prvu sezonu serije).

Pikseli

Peter Dinklage u akcijskoj komediji PIKSELI pojavljuje se u potpuno drugačijem izdanju – kao ostarjeli stručnjak za video igre koji se nalazi u zatvoru zbog hakiranja i utaje poreza, a koji sada mora pomoći svojim starim (ne)prijateljima kako bi spasili svijet od invazije video igara. Uz to što se ova uloga u potpunosti razlikuje od one koju smo navikli gledati u popularnoj televizijskoj seriji, lik kojeg tumači Eddie Plant karakterističan je i po svome fizičkom izgledu. On je, naime, svojim stilom odijevanja, tetovažama na rukama, ali i frizurom (fudbalerka!) debelo ostao u 80-ima što njegovom ionako ekscentričnom liku dodaje još jednu dozu otkačenosti. „Eddie Plant je totalna zabava“, izjavo je glumac Peter Dinklage što znači da je vjerojatno uživao glumiti potpuno drugačiji lik od svega na čemu je radio prije.

Pikseli

Ekskluzivan prilog koji vam ovim putem donosimo poseban je i po tome što su se vodeći holivudski komičari današnjice Adam Sandler i Josh Gad zbilja potrudili i snimili osobnu poruku svim svojim obožavateljima i budućim gledateljima njihove akcijske komedije PIKSELI u kojoj pozdravljaju cijelu Hrvatsku! Upravo njih dvojica, skupa s Peterom Dinklageom, Kevinom Jamesom i Michelle Monaghan u super-zabavnom filmu PIKSELI pokušat će spasiti svijet koji se nikada do sada nije susreo s ovakvom prijetnjom – napadom video igara iz 80-ih koje dolaze direktno iz svemira!

Akcijska komedija PIKSELI u domaća kina stiže već sljedećeg četvrtka, 23. srpnja!

Pozdravna poruka Hrvatskoj:

Uz dopuštenje: Continental film (sve fotografije)