Antonella Malis osvaja novom pjesmom s kojom nastupa u Šibeniku

Pogledajte najnoviji video pjesme “Ludi pir” hrvatske operne dive Antonelle Malis s kojom će nastupati i na večerima dalmatinske šansone „Šibenik 2018“.

Prelijepa operna diva, opojnog sofisticiranog glasa, otkrila nam je pojedinosti o svojim nastupima u Šibeniku, odnosno prvoj večeri Talijanske canzone na kojoj će 17. kolovoza Antonella interpretirati svjetski poznatu pjesmu Parla Piu piano iz filma Kum/IL Padrino.

malis

No, Antonellu publika traži i voli stoga je dodala: „Pjevam obje večeri na ovim sjajnim i po svemu kvalitetnom večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a kroz nastupe želim publici približiti veličinu i snagu ljubavi naše najmoćnije energije, a to je zasigurno strast življenja.
Prvu večer nastupam s talijanskom kanconom Parla piu piano, a u natjecateljskoj izvedbi otpjevat ću pjesmu „Ludi pir“.

Dalmatinska šansona priznati je šibenski festival koji je zauzeo blistavo mjesto kada se govori o organizacijskoj ali ponajprije izvođačkoj odnosno glazbenoj kvaliteti u Hrvatskoj i koju je prepoznala šira publika.

operna diva malis

Kako bi nastavili uživati u raskošnim trenucima ljeta donosimo vam najnoviji spot pjesme „LUDI PIR“ za koju je glazbu osmislio Emir Kulenović, tekst napisala talentirana Vesna Boinović Grubić.

antonella malis i vesna boinović grubić
Vesna Boinović Grubić i Antonella Malis

U aranžmanu Aleksandra Valenčića i uz pratnju klarineta Josipa Mimice ova pjesma satkana od ljubavi ove će godine debitirati u natjecateljskoj večeri Dalmatinske šansone „Šibenik 2018.“

Karijera operne dive Antonelle Malis zavidnog je nivoa, a tematska pjesma “LUDI PIR” pršti od ljubavi, suptilnosti i ženstvene strasti kakvu samo Antonella može iznjedriti.

antonela mallis i prijateljice
Antonella Malis i prijateljice

Sve fotografije uz odobrenje Antonella Mali ili Facebook

Facebook Like Button