Bali safari i Marine park

Neka Vaša avantura započne u jednim od najljepših safarija na svijetu.

Ako se nalazite na odmoru na Baliju, nemojte propustiti priliku posjetiti ovo mjesto – mjesto gdje ćete pronaći konzervatorske i edukativne ture. Ovo mjesto će Vas toliko očarati da jednostavno nećete moći vjerovati što Vam ovaj safari sve nudi, i ostaviti će toliko dobar dojam da će Vam biti na prvoj ljestvici, od svih ostalih safarija koje ste do sada posjetili. Bali Safari i Marine Park u Gianyar Regency, Bali, osnovan je 2007. godine, te je zanimljivo mjesto gdje možete iz prve ruke vidjeti kako životinje žive u svojem staništu.

Safari i Marine park je dom za stotine nevjerojatnih životinja, koje predstavljaju više od 60 vrsta, uključujući i neke od ugroženih i rijetkih vrsta. Kombinirajući Balijski kulturni ambijent s afričkom Savannom, Bali safari i Marine Park nudi i raznovrsne izložbe na kojima možete vidjeti Sumatranske slonove, Sumatranske tigrove, bijele tigrove, leoparde, Komodo zmaja i geparda.

Na površini od oko 40 hektara, turisti mogu uživati u prekrasnoj prirodnoj ljepoti i svim stanovnicima koji se nalaze u safariju. U područje možete ući s 22$ tijekom dana, i 38,5$ za putovanje tijekom noći.

Zasluženo ima Ohrabrujuće nagrade poput nagrade od TripAdvisora, Certifikat iz odličnosti 2013, te Cipta nagrada 2012.

Korisne informacije

Bali Safari i Marine Park ima mnogo objekata, uključujući:
Rekreacijsko područje
Vodeni park
Zona zabave
Nevjerojatno Bali kazalište
Vikendice i bungalovi
Restorani

Više o Safariju na: Bali Safari i Marine park

Fotografije: Shutterstock / Esp