Britanska krim serija Petorka idealna za ljubitelje Harlan Cobena

Britanska kriminalistička serija Petorka (Harlan Coben’s: The Five) idealna je za sve ljubitelje poznatog Harlana Cobena, nagrađivanog američkog pisca čiji su trileri prepuni obrata i nerazjašnjenih misterija iz prošlosti.

the-five-petorka-serija-1

Petorka (Harlan Coben’s: The Five) je prva serija koju Coben potpisuje kao kreator, a na streaming servisu Pickbox NOW od 8. travnja bit će dostupno svih deset epizoda!

the-five-petorka-serija-2

Dvadeset godina nakon nestanka petogodišnjeg dječaka Jesseja, njegov se DNK pojavljuje na novom mjestu zločina. Nakon ove šokantne vijesti, Jessejev brat Mark (Tom Cullen) ponovno se okuplja sa svojim prijateljima iz djetinjstva Dannyjem (O. T. Fagbenle), Sladeom (Lee Ingleby) i Pru (Sarah Solemani), koji su bili s Jessejem tada kad je nestao.

Serijski ubojica Jakob Marosi (Rade Šerbedžija) tvrdio je da je ubio Jesseja, a Jessejeva obitelj odustala je od svake nade da će ga ikad pronaći živog.

the-five-petorka-serija-3

No, dvadeset godina poslije, detektiv Kenwood dolazi na mjesto ubojstva prostitutke Annie, a forenzička analiza DNK dokaza pokazuje Jessejev DNK. Zamršena mreža tajni i šokantnih obrata počinje se otkrivati, a četiri prijatelja iz djetinjstva ponovno se ujedinjuju kako bi pronašli nestalog dječaka.
the-five-petorka-serija-4

Na čelu s Tomom Cullenom (Downton Abbey) u ulozi Marka, britanska miniserija The Five ima fenomenalnu glumačku postavu u kojoj se u ulozi serijskog ubojice našao i naš slavni Rade Šerbedžija.

U ostalim ulogama su O. T. Fagbenle (Black Widow) kao Markov prijatelj i detektiv Danny Kenwood, Lee Ingleby (Harry Potter i zatočenik Azkabana) kao Slade i Sarah Solemani (Drugo stanje Bridget Jones, Bad Education) kao Pru.

the-five-petorka-serija-5

Ovu fenomenalnu britansku kriminalističku miniseriju gledajte samo na Pickbox NOW od 8. travnja!

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button