Najnovijie serije i inspirativni filmovi u novoj 2022.

Opuštanje uz najnovije serije i filmove uvijek je dobra je ideja, posebno tijekom siječnja, najhladnijeg mjeseca u godini. Novi inspirativni filmovi i nove epizode serija, sa zvjezdanim glumačkim postavom, stižu na već OD 10. siječnja 2022.!

serija-maurice

Kultna britanska romantična drama Maurice vrti se oko dvaju prijatelja koji se zaljube. Kako bi vratio svoj status u društvu, Clive se odriče svoje zabranjene ljubavi s Mauriceom i oženi se. Ova osobna priča otkriva što to znači suočiti se sa svojom seksualnošću. Sa zvjezdanom glumačkom postavom koju čine Hugh Grant, James Wilby i Rupert Graves, ovo je film koji se ne propušta!

Film Prije ponoći (Before Midnight) romantična je drama jednog od najboljih redatelja današnjice Richarda Linklatera i treći je film ljubavne trilogije. Prošlo je devet godina otkad su Jesse i Celine shvatili da ne mogu jedno bez drugoga te sada žive u Parizu sa svojim kćerima.

Ljeto će obiteljski provesti u Grčkoj, a njihov odnos kojem su uvijek pristupali filozofski sada ima potpuno drukčije perspektive od one kad su se prvi put ugledali u vlaku. U glavnim su ulogama Julie Delpy i Ethan Hawke, zgodni i savršeni kao i uvijek.

serija-resurrecting-the-champ

Samuel L. Jackson i Josh Hartnett u glavnim su ulogama u sportskoj drami Uskrsnuće šampiona (Resurrecting the Champ). Radnja se vrti oko sportskog reportera Erika koji spašava beskućnika Champa te ubrzo otkriva kako je on zapravo boksačka legenda za koju se vjeruje da je preminula. U procesu otkrivanja Champove priče ambiciozni novinar Erik preispituje svoj život i svoj odnos s obitelji.

serija-sexy-beast

Kriminalistički triler Posljednja pljačka (Sexy Beast) izvrstan je film koji se vrti oko života gangstera. Ekipa umirovljenih lopova sada živi u Španjolskoj i uživa.

No, u njihov se život vraća Logan, gangster koji ih prisiljava na posljednju misiju i pljačku legendarnih razmjera. Za ulogu brutalnoga gangstera Logana Ben Kingsley nominiran je za Oscar, a glumac tvrdi kako je ovu ulogu temeljio na svojoj baki!

serija-running-scared

Napeta akcijska kriminalistička drama Panična potraga (Running Scared) oduševit će vas uzbudljivom pričom. Nakon što operacija s drogom krene po zlu, Joey je zadužen da se riješi pištolja kojim je upucan pokvareni policajac.

No, stvari krenu po zlu jer dječak iz susjedstva ukrade pištolj i iskoristi ga da ubije svojeg nasilnog oca. Joey pokušava pronaći dječaka i pištolj prije nego što ga pronađe policija ili mafija.

serija-3-10-to-yuma

Russell Crowe, Christian Bale i Ben Foster zvjezdana su glumačka postava u kultnom akcijskom kriminalističkom filmu U 3 i 10 za Yumu (3:10 to Yuma). Rančer Dan (Bale) odlazi u Bisbee kako bi razjasnio probleme u vezi s prodajom svoje zemlje.

Ondje je svjedok pljačke koju vodi slavni odmetnik Ben Wade (Crowe). Kada ga vlasti uhvate, Dan je jedan od pratitelja koji ga trebaju odvesti na vlak za Yumu u 3:10 za nagradu od 200 dolara.

serija-bobby

Biografska povijesna drama Bobby priča je o atentatu na američkog senatora Roberta F. Kennedyja koji je upucan u ranim jutarnjim satima 5. lipnja 1968. godine u hotelu Ambassador u Los Angelesu.

Životi dvadeset i dvoje ljudi koji su u tom trenutku bili u hotelu nikad više nisu bili isti. Zvjezdanu glumačku postavu čine Anthony Hopkins, Demi Moore, Sharon Stone i Harry Belafonte.

serija-the-company-men

Direktori na cesti (The Company Men) vrti se oko trojice muškaraca koje glume fantastični Ben Affleck, Tommy Lee Jones i Chris Cooper. U godini dana njih trojica pokušavaju preživjeti promjene koje se događaju u velikoj tvrtki u kojoj rade. Kako će to utjecati na njih, njihove obitelji i cijelu zajednicu, pogledajte u ovom inspirativnom filmu.

serija-exit

Osim ovih genijalnih filmova, 14. siječnja 2022. kreće prikazivanje druge sezone fantastične serije Izlaz (Exit). Najgledanija skandinavska serija na svijetu oduševit će vas pričom i suludim likovima te otkriti skriveni, nikad prije viđeni svijet bogatih Norvežana.

Najhladniji mjesec u godini provedite u toplini svog doma uz Pickbox NOW, fantastične filmove i izvrsne serije od 10. siječnja!

Uz dopuštenje: Mediavision (sve fotografije)

Facebook Like Button