Nova serija u 2022. Izgubljeni simbol prema romanu Dan Browna učiniti će siječanj puno uzbudljivijim

Dan Brown ponovno doživljava ekranizaciju svog romana, u siječnju 2022., godine kroz novu seriju Izgubljeni simbol!
Nova ekranizacija najpoznatijeg svjetskog autora kriminalističkih romana razveseliti će nas ove zime na malim ekranima i tako siječanj u 2022. učiniti puno zanimljivijim, ali i uzbudljivijim.

PREMIJERA SERIJE U SIJEČNJU 2022. DAN BROWN: IZGUBLJENI SIMBOL
Hrvati ga se sjećaju kao autora najpoznatijih svjetskih romana koji je 2020. godine dječju glazbenu slikovnicu „Divlja simfonija“ predstavio u središtu Zagreba, uz zvukove Zagrebačke filharmonije.

Donosimo prvi službeni trailer serije Izgubljeni simbol koji će vas uvesti u sjajnu radnju bez konkurencije

Njegovi romani objavljeni su na 56 jezika diljem svijeta u više od 200 milijuna tiskanih primjeraka.
Dan Brown, autor bestselera Da Vincijev kod – koji je postao jedan od najprodavanijih romana svih vremena, 2005. godine proglašen je jednim od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu prema magazinu TIME, a prema mišljenju urednika zaslužan je i za održavanje izdavačke industrije na životu.

izgubljeni simbol Ashley Zukerman Eddie Izzard

Upravo zbog ovog autora 2022. bit će uzbudljiva ljubiteljima spletki, misterija i drame jer će gledatelji u Hrvatskoj moći uživati u napetom putovanju kroz novu seriju „Dan Brown: Izgubljeni simbol“, s premijerom 19. siječnja u 22 sata na FOX kanalu te će svake srijede u isto vrijeme moći pratiti razvoj priče.

nova serija izgubljeni simbol rick gonzales

Kratak sadržaj serije Izgubljeni simbol

Temeljeno na najprodavanijem svjetskom trileru Dana Browna, serija „Izgubljeni simbol“ prati pustolovine mladog profesora Roberta Langdona, simbologa s Harvarda koji mora riješiti naizgled nemoguće misterije, spasiti svog otetog mentora i spriječiti jezivu globalnu urotu.

glumac Ashley Zukerman

U ovoj adaptaciji kriminalističkog romana Dan Browna obožavatelji će upoznati Langdona u ranijim fazama njegove karijere.
Privlačan i šarmantan Ashley Zukerman („Nasljeđe“) utjelovit će lik popularnog profesora, poznatog po svojoj sposobnosti otkrivanja najzamršenijih zagonetki.

serija izgubljeni simbol Ashley Zukerman

Uz Zukermana, uživat ćemo u majstorskoj glumi koju donosi glumac komičar i dobitnik Emmy nagrada, Eddie Izzard kao Langdonov mentor, Peter Solomon.
Katherine Solomon, Peterova kćer, u ovoj adaptaciji oživjet će na malim ekranima kroz lice Valorie Curry („Veronica Mars“), dok Laura de Carteret i Keenan Jolliff glume Isabel i Zachary Solomon.

glumica Valorie Curry

Glavnog antagonista zlikovca Mal’akha glumi Beau Knapp („Lijevi kroše“)

Zato, direktoricu ureda za sigurnost unutar američke Centralne obavještajne agencije (CIA) glumi Sumalee Montano koju smo mogli gledati u serijama „To smo mi“ i „Kako se izvući s ubojstvom“, a Rick Gonzalez („NCIS“, „Bones“, „Castle“) pojavljuje se u ulozi policajca Nuneza.

glumac rick gonzales izgubljeni simbol serija

Još mnoga imena u glumačkoj postavi serije i epizoda Izgubljeni simbol vodit će gledatelje kroz očaravajuću priču

Dan Dworkin i Jay Beattie rade kao pisci i izvršni producenti, uz Dana Browna te producente suradnike s ostalih projekata. Ovog ćete puta moći uživati u zanimljivim pustolovinama Roberta Langdona iz udobnosti vlastitog doma, a „Dan Brown: Izgubljeni simbol“ garantira napetu avanturu i uzbudljivu priču koja će vas držati na rubu vaših sjedala.

Eddie Izzard kao Langdonov mentor Peter Solomon

Seriju pratite od 19. siječnja, svake srijede u 22 sata na FOX-u.
Svi materijali uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij – Copyright – ™ © 2020 Peacock TV LLC. All Rights Reserved

Facebook Like Button