Pet izvrsnih serija u siječnju postati će možda vaše omiljene u  2022.

Za vas smo pripremili pet serija koje bi vam mogle postati najdraža zanimacija za zimske dane početkom ove 2022. godine. U borbi s lošim vremenom i raspoloženjem zato uvijek pomaže gledanje poznatih serija, ali i onaj osjećaj kad pronađeš novu omiljenu.

serija-zovite-me-kat

Zovite me Kat (Call me Kat)

Srijedom u 21h, FOX Life
Ljubitelji mačaka i dobre romanse – ovo ne smijete propustiti! Kat (Mayim Bialik) je žena koja svakodnevno vodi bitke s društvom i majkom kako bi dokazala da može živjeti sretan i ispunjen život unatoč tome što je s 39 godina i dalje sama.

Upravo zato odlučila je potrošiti cijelu svoju ušteđevinu i otvoriti kafić za mačke u gradiću Louisvilleu. Ponosna na svoju samostalnost, ni ne sluti da bi joj neki planovi mogli pasti u vodu nakon što se Max, njezina bivša simpatija i prijatelj, vrati u grad.

serija Sarina republika 2022

Sarina republika (The Republic of Sarah)

Utorkom u 21h, FOX Life
Ako vam nedostaje drame i volite snažne likove ova serija upravo je za vas! Natjerat će vas da se zamislite nad pitanjima koja su dio naših svakodnevnih života, s vrlo stvarnim obiteljskim problemima, ali novim pogledom na njih.

Radnja se zbiva oko otkrića žile koltana, vrijednog minerala koji se koristi u tehnici, koji narušava mir u Greylocku, New Hampshireu. Državna rudarska tvrtka Lydon Industries ubacuje se s planovima za vađenje minerala koji uključuju brisanje Greylocka s karte.

U strahu od opasnosti da izgube svoje domove, buntovna profesorica Sarah Cooper (Stella Baker) uz potporu prijatelja i obitelji obećava da će zaustaviti Lydonove buldožere i proglasiti neovisnost Greylocka. Od 11. siječnja na Fox Life kanalu, svaki utorak u 21 sat.

serija-balthazar

Balthazar (Balthazar)

Od 24. siječnja 2022. ponedjeljkom u 22h, FOX Crime

Lik kojeg ćete ili voljeti ili potajno bacati „hejt“. Jedno je sigurno – zanimljiva i napeta radnja držat će vas da ne trepnete dok gledate novu sezonu serije Balthazar. Šarmantan, zgodan i inteligentan, ali također ne baš pošten i nestašan, Balthazar (Tomer Sisley) živi svoj život čvrsto prkoseći normama i konvencijama.

To predstavlja veliki izazov za sve one koji moraju surađivati s njim ako žele riješiti zločine u Parizu. Dok ga novi slučajevi vuku natrag u carstvo mrtvih u četvrtoj sezoni, Balthazaru se pridružuje nova suradnica, Camille Costes. Kako će se slagati – to vam puštamo da otkrijete sami!

serija-privatni-detektivi

Privatni detektivi (Private Eyes)

Od 18. siječnja 2022., utorkom u 22h, FOX Crime

Jason Priestley naša je srca osvojio kada smo ga upoznali kao Brandona u seriji Beverly Hills i moramo vam priznati – još uvijek mu ne možemo odoljeti!

Detektivska serija koja je našla svoju publiku diljem svijeta dobila je petu sezonu u kojoj nakon Angienog iskustva bliske smrti, Shade i Angie preispitaju što im je najvažnije u životu. U potrazi za istinom, i sami traže odgovor na pitanje jesu li njihove istine u konačnici isprepletene. Hoće li nove romanse i posao ugasiti iskru koju imaju?

serija Murdochove misterije nove epizode

Murdochove misterije (Murdoch Mysteries)

Od 22. siječnja 2022., vikendom u 22h, FOX Crime
Intrigantna i napeta serija puna misterija koja pokazuje početke modernih tehnika hvatanja zločinaca. Ako ste u potrazi za čistom zabavom i novim pogledom na svijet, četvrta sezona ove serije donosi obračun detektiva iz viktorijanskog doba Williama Murdocha (Yannick Bisson) s potencijalnim vampirom, kostimiranim ubojicom i nemilosrdnim mafijašima.

Kako bi riješio ubojstva, Murdoch izmišlja niz inovativnih tehnika borbe protiv kriminala.

Sve serije gledajte od siječnja 2022. godine na FOX Life i FOX Crime kanalima

Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij (sve fotografije)

Facebook Like Button