Norveška serija Exit upravo je stigla u drugoj senzacionalnoj sezoni

Temeljena na istinitoj priči o četvorici prijatelja koji pripadaju najbogatijem sloju norveškog društva, druga sezona izvanredne norveške serije Izlaz (Exit) upravo je stigla ovog siječnja 2022. na male ekrane.

Što raditi kad si toliko bogat da ne moraš ni o čemu razmišljati?
Moderna dramska serija otkriva mračni, skriveni, superbogati svijet hedonizma. Oni su četvorica prijatelja koji često imaju vrlo rizične poteze jer im je, jednostavno, dosadno. Pripadaju ekskluzivnom svijetu bogate elite Osla, imaju sve – osim izlaza iz vlastitog svijeta.

serija-exit-1

Dijele specifičnu narcisoidnost, a svoj prazni život ispunjavaju neumjerenim hedonizmom i tulumarenjem. Dosađuju se manevrirajući svojim svakodnevnim obvezama i očekivanjima obitelji pa koriste novac i laži kako bi si priuštili opijate i ostalu ilegalnu zabavu, pomičući svoj moralni kompas do krajnjih granica.

nova norveska serija exit 2022

Njihova želja da imaju sve više i više ne prestaje, no hoće li naći izlaz na vrijeme ili će ipak biti kažnjeni za svoje laži?

serija-exit-2

Ekskluzivni svijet bogate elite Osla: što nas čeka u drugoj sezoni serije Exit?

Nakon izvanredne prve sezone serije Izlaz (Exit), u drugoj sezoni, superbogati plejboj Adam (Simon J. Berger), Henrik (Tobias Santelmann), William (Pal Sverre Hagen) i Jeppe (Jon Oigarden) morat će se suočiti s posljedicama svojeg razvrata.

serija-exit-3

U fokus dolazi korupcija pri trgovanju na temelju povlaštenih informacija, što će dovesti do još goreg ponašanja. Pozicije moći mijenjaju se: William i Adamova žena Hermine počinju igrati jednako prljavo kao i njihovi bivši partneri.

serija-exit-4

Njihovi će se odnosi zakomplicirati, a svi će biti uvučeni u svijet osvete i totalnog nepoštovanja drugih.

nova norveska serija 2022 exit

Fenomenalnu drugu sezonu skrivenog i ekskluzivnog, ali i mračnog i nenormalnog svijeta bogatih Norvežana gledajte samo na Pickbox NOW od 14. siječnja!

Uz dopuštenje: Mediavision (sve fotografije)

Facebook Like Button