Špijunski ured najbolja francuska serija do sad

Prema najstarijem francuskom dnevnom listu Le Figaro, Špijunski ured najbolja je francuska serija u povijesti, a New York Times proglasio ju je trećom najboljom internacionalnom serijom posljednjeg desetljeća.

Izvanredna francuska špijunska serija Špijunski ured (The Bureau) s visokom IMDB ocjenom od 8,7 stiže na streaming servis Pickbox NOW.

the-bureau-1

Kritičari je uspoređuju sa serijom Žica (The Wire) ističući kako ono što je Žica napravila za policijske serije, francuska serija Špijunski ured radi za špijunske serije 21. stoljeća. Prva sezona može se gledati od 28. veljače, a ostale sezone stižu u ožujku 2022.

the-bureau-2

Kratak sadržaj serije Špijunski ured

Francuski obavještajac Malotru, cijenjeni i talentirani špijun vraća se u Pariz nakon šestogodišnje tajne misije u Siriji. Pokušava zaboraviti svoj tajni identitet, obučiti mladog regruta za tajne zadatke te istražiti slučaj agenta koji je nestao u Alžiru.

the-bureau-3

Seks i zavođenje katkad su neizostavni elementi špijunskog posla, no Malotru je za boravka u Siriji razvio stvarne osjećaje prema Nadiji, lijepoj, ali i udanoj profesorici povijesti. Kad sazna da je Nadia u Parizu, prekrši protokol i oživi svoj tajni identitet kako bi se našao s njom i tu stvari krenu naopako!

the-bureau-4

Pametna, lijepo napisana, napeta i dobro odglumljena, Špijunski ured je francuska serija koja se emitira u više od 100 zemalja te je uistinu postala interancionalni hit. Le Figaro proglasio ju je najboljom francuskom serijom ikada, a New York Times stavio ju je na treće mjesto najboljih internacionalnih serija posljednjeg desetljeća!

the-bureau-5

Tajnog agenta Malotrua glumi francuski glumac i redatelj Mathieu Kassovitz (Amelie, Peti element), a kritičari imaju samo riječi hvale za njegovu izvedbu. U svijetu špijunskih serija nema privlačnije kombinacije karaktera i izvedbe!

the-bureau-6

Ovo je jedna od onih serija koje se svakako ne propuštaju, a cijela prva sezona može se već gledati od 28. veljače 2022..
Ostale četiri sezone stižu u ožujku, svaki tjedan po jedna sezona.
Druga sezona seroje Špijunski ured stiže 7. ožujka, treća 14. ožujka, četvrta 21. ožujka i peta sezona 28. ožujka 2022. Nadamo se da ste spremni za ovaj izvanredni špijunski maraton koji se ne propušta!

the-bureau-7

Špijunski ured, samo na Pickbox NOW!

Facebook Like Button