Budite chic u ljetnim šlapicama

Ljeto! Toplo, vruće….uskačemo u japanke, natikače…Naša su stopala zaslužila slobodu i odmor. Ali želimo i dalje izgledati cool i sexy i poželjno.

Najveselija i najšarenija obuća, kao i najbolji izbor šlapica i japanki, nalazi se u ShoeBeDo trgovinama ili na samo klik udaljenom ShoeBeDo webu, gdje se u novoj kolekciji kriju najudobnije šlapice do sada. Jedino pitanje je što izabrati, kada su sve tako neodoljivo slatke.

shoebedo-2 shoebedo-1

Kolekcija natikača i japanki savršen je izbor za dugo, toplo ljeto
Londonske Pepe Jeans stylish natikače za gradske šetnje, Nike i Puma otkačene natikače idealne za plažu, Fenty Puma by Rihanna najpopularnije ovosezonske natikače s dodatkom sezone – mašnom, Replay s uvijek trendi zmijskim uzorkom, ogroman izbor Havaianas japanki uz nekoliko ekskluzivnih kolaboracija, vječno super Reef…

shoebedo-4 shoebedo-3

Koje god izaberete, nećete pogriješiti, jer osim što su udobne, šlapice su neodoljivo chic pa u njima, osim na plažu, možete prošetati gradskim ulicama, livadama i parkovima.

Dolaze u različitim kombinacijama boja, od vatreno crvene i baby doll ružičaste, preko bezvremenske kombinacije crne i bijele do čisto bijele i vječnog trapera.

Svoje omiljene japanke, natikače i sandale za ljeto potražite u ShoeBeDo prodavaonicama diljem Hrvatske ili na web shop-u!

neka nam traje što duže dugo, toplo ljeto!

Facebook Like Button