Dani tartufa u režiji chefa Davida Skoke

Jesenski gastro spektakl u centru Zagreba na koji ćete poželjeti doći, “Dani tartufa”, zbiva se pod palicom slavnog chefa Davida Skoke.

“Dani tarufa” odvijati će se u restoranu Bota Šare u Zagrebu, a mnoga jela sa ovom neodoljivom poslasticom moći ćete isprobati u režiji Davida Skoke.

Jesenski dani pred nama donose pravu gastro poslasticu kojoj ćemo teško odoljeti. Jela pripremana od jedne od najcjenjenijih gastro delicija na svijetu – istarskog tartufa u kombinaciji s vrhunskim namirnicama po kojima je Restoran Bota Šare nadaleko poznat bit će nam dostupna četiri dana ovaj tjedan u režiji jednog od ponajboljih hrvatskih chefova Davida Skoke.

David Skoko Bota Sare Dani tartufa

Od 22. do 25. listopada u poslijepodnevnim terminima od 17h do 23h te za nedjeljni ručak od 12 do 17h uz standardnu ponudu restorana Skoko će pripremati poseban meni u kojem će kombinirati svoje kulinarske vještine, najbolje namirnice i istarski tartuf.

Kroz ova nova jela bit će servirana riba, pašte, rižota i tjestenine. Tri prijedloga koja će se među ostalima naći na Danima tartufa u Boti su tartar od jadranske tune s tartufom, sabljarka u umaku od tartufa s crnim njokama te rižot od bukovača i šampinjona za koje Vam donosimo recepte.

Zavirite u svijet tartufa na Danima tartufa u Bota Šare u Zvonimirovoj 124.

Facebook Like Button