Dekadentna elegancija Hippy Gardena

Najnovija modna kampanja Hippy Gardena nadahnuta je legendarnom glumicom Sophijom Loren.

dekadentna-elegancija-hippy-garden-7

Njezina sekspililnost, snaga i elegancija je bezvremenska baš kao i nova kolekcija koju je osmislila inovatorica i uspješna dizajnerica Đurđica Vorkapić. Ovaj stil bezvremenskog glamura šezdesetih vraća nas nekoliko desetljeća unatrag smiono i bez okolišanja slaveći modu, njegujući ideju lijepog u sebi.

dekadentna-elegancija-hippy-garden-6

Silueta je diskretna i profinjena dok su materijali mat ili sjajni. U kolekciji prevladavaju glamurozne haljine, mantili načinjeni od luksuznih metaliziranih materijala, brušene svile i eko kože kojima neće moći odoljeti niti jedna istinska ljubiteljica dekadentne elegancije.

dekadentna-elegancija-hippy-garden-5

Svaki od ovih inovativnih komada odjeće odiše luksuzom i krojnom inovativnošću. Veliki novitet je i muška jesensko – zimska kolekcija.

Editorijal je snimljenim u Zagrebačkoj zračnoj luci i hotelu Esplanade, koristeći klišej idealizirane slike na fotografijama. Cijela kolekcija moći će se vidjeti početkom listopada na zagrebačkom Gornjem gradu.

dekadentna-elegancija-hippy-garden-4

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf sa pariškom adresom Šime Eškinja, za make up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make up artistica Sanja Agić, a frizure poznati zagrebački frizerski salon “Evelin”.

dekadentna-elegancija-hippy-garden-3

U kampanji su sudjelovali modeli Ida Marković, Josip Kotlar, Patrik Cvetko i Ivan Genda.

dekadentna-elegancija-hippy-garden-1

dekadentna-elegancija-hippy-garden-2

Uz dopuštenje: Hippy garden (sve fotografije)

Facebook Like Button