Čekamo dodjelu glazbenih nagrada Top.hr Music awards

Tko je najemitiraniji, tko najprodavaniji, a tko najstreamaniji izvođač u Hrvatskoj, saznat će se 07.02.na dodjeli glazbenih nagrada Top.hr Music awards 2021. na RTL-u.

Unatoč svim čudnim, teškim i nepredvidivim situacijama – glazba i dalje živi i glazba se i dalje stvara

Mnogi će se složiti da glazba spaja.
Ona inspirira, tješi, nasmijava, ponekad radi nje i zaplačemo, ali njezina je moć upravo u tome što vraća u trenutke i podsjeća na sve male pobjede i poraze, budi nadu i u ovim trenucima kada je sve nekako stalo, ona je tu.
Nije izgubljena, zabranjena ni oduzeta.

Teška godina je iza nas, ne postoji zanimanje koje nije osjetilo promjenu i neizvjesnost. Koncerti se nisu održavali, neki su gubili, a neki dobivali inspiraciju.
Unatoč svim čudnim, teškim i nepredvidivim situacijama – glazba i dalje živi i glazba se i dalje stvara.

Prošlogodišnji TOP.HR Music awards spojio je nespojivo te samim time izazvao veliki interes javnosti i struke, a manje od toga se ne očekuje ni ove godine.

top-hr-music-awards-1

Kombinacija starog i novog te različiti glazbeni žanrovi, obilježit će dodjelu koja će radi epidemiološke situacije, biti održana po svim epidemiološkim propisima i to s dvije lokacije- najsuvremenijeg televizijskog studija RTL-a i najmodernijeg diskografskog studija Croatia recordsa, ali ove godine bez publike.

Top.HR Music Awards glazbena je nagrada u organizaciji Hrvatske diskografske udruge i RTL Hrvatska, a predstavlja jedinstveno glazbeno priznanje na domaćoj sceni, a upravo je prošlogodišnja prva dodjela oduševila publiku, gledatelje, ali i same glazbenike koji su rekli da im je ovo najdraža glazbena nagrada.

Priznanja za glazbeni uspjeh dodjeljivat će se u devet kategorija, i to prema preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, koji uključuju više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, prema fizičkoj prodaji te prema podacima o digitalnoj prodaji na glazbenim streaming servisima.

Ovogodišnjom dodjelom obilježavamo i 25 godina djelovanja Hrvatske diskografske udruge

Prije 25 godina HDU je osnovan s ciljem i zadaćom zastupanja i promicanja interesa hrvatske diskografske industrije, odnosno glazbene djelatnosti uopće.

Kategorije za ovogodišnji TOP.HR MUSIC AWARDS nagradu su: najstreamaniji izvođač, najprodavaniji domaći album, najprodavaniji strani album, pjesma godine, grupa, muški izvođač, ženski izvođač, novi izvođač i najstreamanija pjesma.

Tko je u ovoj vrlo značajnoj i najneobičnijoj godini osvojio nagrade, saznat ćete 07. veljače 2021. kada će dodjela biti emitirana na RTL-u i upravo zato ne propustite večer glazbe i nasmijanih lica jer to je ono što nam svima u ovim trenucima najviše treba.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button