Stvari koje dom čine savršenim

Gdje god da bio svakome je njegov dom najdraži.

Kako bi ga oplemenili, unijeli dozu luksuza ili možda samo osvježenja kroz neki detalj donosimo vam pregršt ideja i inovacija sa svjetskog tržišta koje mogu pobuditi želju za dodatnim uređenjem nekog kutka doma.

 

Eko mini kamin Giano

bioethanol-fireplace-1
Zamislite da možete imati kamin u svakoj od prostorija? Ideja oko mini kamina odnosno ložišta koji koristi bioetanol savršena je. Romantika i idila u zimsko večer zagarantirana je.
Izvor: Dry Design

 

Hoi – prozirna tegla za cvijeće

lightovo-milo
Cvijeće je svakako duh svakog doma no uglavnom svaka biljka treba mnogo svjetlosti. Savršene su nove staklene tegle za cvijeće s LED žaruljom, a kako bi biljka imala više svjetla i u prostorijama stana gdje ono nije prisutno.
Izvor: SuperCraft

 

AC01 – zaboravljene budilice

punkt-01
Budilica je možda zaboravljeni predmet koji je podlegao navali tehnologije i raznih aparata koji obavljaju i funkciju zvuka za buđenje. No kao zanimljiv detalj koji služi svrsi buđenja svakako je interesantan kada vidimo žive boje Ac01 budilica koje nas osim zvukom mogu razveseliti i veselim bojama za podizanje raspoloženja.
Izvor: Punkt.

 

Kettle savršen čajnik

russell-hobbs-kettle
Čaj je postao nezaobilazan napitak u svakodnevnom životu svakog čovjeka koji brine o sebi i zdravlju. Zato imati kvalitetan čajnik neophodan, a još kada svijetli prekrasnim neonsko plavim osvjetljenjem svakako doprinosi očaravajućem doživljaju kuhinje.
Izvor: Russell Hobbs

 

Naomi vješalice

keilbach
Vješalice mogu, osim svoje funkcije odlaganja odjeće, biti i savršen ukras predvorja doma. Predstavljamo vam živahne vješalice koje sigurno neće biti skrivene u nekom zakutku.
Izvor: Keilbach

 

Calderia zrcalo snova

fiam-caldeira
Ogledalo je svakako iznimno važan dio svakog prostora, ali i savršen ukras prostora. Svojim zrcaljenjem svjetla svaku prostoriju čini većom i veselijom. Ovo zrcalo neobičnog oblika poziva vas da pogledate još jednom svoj odraz u njemu.
Izvor: Fiam

 

Perished Persian tepih

nodus-wool-rugs-indian-patterned
Da li znate da su takozvani perzijski tepisi, koji se danas tkaju od prirodne svile u Iranu, najsavršenija pokrivala svakog poda, jer leći na njih znači zaista skoro pa odletjeti u neku od bajki koje smo čitali u djetinjstvu. Perzijski tepisi uvijek oduševljavaju svojim bojama i uzorcima, a ovaj Perished Persian svojom aplikacijom zove na nova istraživanje i mogućnosti u oplemenjivanju prostora
Izvor: Nodus

Piše: Wish.hr

Facebook Like Button