Doživite pogled na more letom na zip lineu

Doživite pogled na Jadransko more iz nove perspektive, preletite ga na čeličnoj žici.

Kakav je osjećaj spuštati se niz čelično uže u more? Gledati prekrasan poluotok Kačjak iz potpuno nove perspektive, u društvu leptirića u trbuhu zbog navale adrenalina?

Kacjak

Za sve one koji vole biti aktivniji u slobodnim trenucima Adrenalin park Crikvenica (obrt “Colosseum” iz Dramlja) nudi malo ekstremniji sadržaj – Zip line Kačjak.

Ovaj popularan oblik adrenalinske zabave smješten na Kačjaku -Dramalj – jedinstven je po tome što je prvi zip line iznad mora u Europi.

Početna točka se nalazi na 35 metara nadmorske visine, a dužina samoga spusta je 500 metara. Zip line ima dvije trase, od kojih jedna završava na kopnu, druga u moru, a cijela je putanja iznad mora, što ga čini zaista posebnim.

Posjetitelji crikveničke rivijere mogu uživati upijajući zadivljujuće slike prirode na nezaboravan način. Iskustvo je to koje se ne zaboravlja.

zip-line-kacjakZip line Kačjak otvorio je svoja vrata još prošle godine od kada su ga posjetili mnogi radoznali rekreativci, a o svim zanimljivostima parka možete više saznati na Facebook stranici Zip Line Kačjak, na kojoj se može vidjeti kako je izgledao prvi, premijerni spust.

Nova perspektiva, novi vidici, neopisivo uzbuđenje – sve je to Zip line Kačjak.
Sve željne izazova i jedinstvenih iskustava i doživljaja za pamćenje na crikveničkoj rivijeri očekuje savršena adrenalinska avantura!

Cijela putanja je iznad mora, što ovaj Zip line čini jedinstvenim u Hrvatskoj, ali i čitavoj Europi.

Uz dopuštenje: Turistička zajednica grada Crikvenice (sve fotografije)