Fizioterapija krvnih žila

Jeste li čuli za uspješnu metodu fizioterapije krvnih žila? Ova hit metoda već je u svijetu promijenila način rehabilitacije tkiva i popravila mnoge živote.

BEMER je vrhunski aparat za fizikalnu terapiju malih krvnih žila i sitnih kapilara koji snažnim signalom učinkovito stimulira oslabljenu ili ograničenu mikrocirkulaciju u ljudskom tijelu. Veliki broj ljudi ima problema s mikrocirkulacijom koja tijekom vremena kod svakog čovjeka počne slabiti, ali kod mnogo njih taj je proces ubrzan zbog raznih uzroka kao što su: nezdrav način života, zagađenost zraka i hrane, stres, premalo sna, loša prehrana ili iznimno veliki fizički i sportski napor primjerice nakon natjecanja, napornih priprema ili fizičkih poduhvata poput osvajanja neke planine. Iako se mnogima ne čini da je slaba mikrocirkulacija veliki problem, ona bitno smanjuje zdravlje i funkciju osobe. Neke od posljedica oslabljene mikrocirkulacije su: konstantna hladnoće ruku i nogu, smanjena funkcija imunološkog sustava te veća mogućnost oboljenja od raznih infekcija i autoimunih bolesti, kroničan umor, neispavanost, česte promjene raspoloženja, smanjeni osjet i bol u rukama i nogama, loša koncentracija i bezvoljnost.

bemer-mama-i-kcer

Jeste li znali da je upravo imunološki sustav mreža organa koji brane organizam od 90 % infekcija, bakterija, virusa, pa čak i tumornskih stanica, stoga je korištenje BEMER terapije izrazito važno i za samu prevenciju bolesti , a isto tako djeluje i na njezinu remisiju u tijelu. BEMER terapija se može koristiti i kao dopunska terapija u slučajevima kada bolujete od artritisa, dijabetesa, mnogih kožnih bolesti, migrene, alergije ili astme ali i bilo kojeg bolnog stanja sustava za kretanje ; upale živca, otekline nakon ozljeda, brže srastanje rana i prijeloma.

Funkcionalna mikrocirkulacija uvelike poboljšava: mikrocirkulaciju i kolanje krvi, opskrbu hranjivim tvarima i kisikom,te eliminaciju otpadnih produkata tijela, kvalitetu sna, sposobnost koncentracije. Vjerujemo da se svatko može pronaći u nekoj od navedenih stanja i aktivnosti tijela.

BEMER i sport

Učinkovitost BEMER terapije prepoznali su i brojni sportaši – članovi švicarske i mnogih drugih teniskih reprezentacija, svjetski profesionalni skijaši, biciklisti, triatlonci i brojni drugi profesionalni i rekreativni sportaši. Sportaši koriste BEMER terapiju zbog povećanja učinkovitosti tjelesnih predispozicija, smanjenja rizika od ozlijeda, postizanja brže oporavka nakon napornih treninga i natjecanja. Što je najvažnije za njih, izrazito je praktičan jer se vrlo lako može nositi na treninge i putovanja.

Ako i vi imate neke od ovih simptoma koje BEMER terapija uspješno liječi, isprobajte je već danas. Djelovanje BEMER terapije osjetit ćete nakon svega par tretmana kroz razne pogodnosti: osjećat ćete se bolje i vitalnije, brže ćete ozdraviti, imat ćete veću koncentraciju, porast će vam učinkovitost te će vam se poboljšati ukupna kvaliteta života!

Za sva Vaša pitanja, dodatne informacije i zdravstveno savjetovanje obratite se ovlaštenom distributeru: Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd, www.jadrankabrozd.hr

Facebook Like Button