Gledamo sjajnu seriju „To smo mi“

Serija „To smo mi“ osvojila je gledatelje diljem svijeta svojom toplinom i uvjerila ih u čaroliju običnog života.
Ova životna dramska komedija otkriva i najsitnije događaje u ljudskim životima i pokazuje kako ljubavne, prijateljske ili rodbinske veze traju kroz vrijeme, udaljenost, pa čak i nakon smrti.

to-smo-mi-1

U centru zbivanja nalazi se obitelj Pearson, a radnja serije prati njen razvoj kroz desetljeća: od Jacka (Milo Ventimiglia) i Rebecce (Mandy Moore) kao mladih roditelja u 1980-im godinama, do 38-godišnje djece Kevina (Justin Hartley), Kate (Chrisy Metz) i Randalla (Sterling K.Brown) koji u današnje vrijeme traže ljubav i ispunjenje.

to-smo-mi-2

Prva sezona serije predstavila je mladi bračni par koji iščekuje trojke. Nakon poroda jedno dijete nije uspjelo preživjeti te se odlučuju na posvojenje.

U sadašnjosti – Kevin, Kate i Randall, su već odrasli ljudi koji se pokušavaju nositi sa životnim nedaćama. Druga sezona serije bila je pretežito koncentrirana na događanja oko smrti njihova oca, a ujedno je dala naslutiti kako Jack i Rebecca možda ipak nisu imali idealni brak o kakvom svi maštaju.

to-smo-mi-3

U trećoj sezoni serije gledatelji će napokon moći vidjeti prve dane zaljubljenosti Jacka i Rebecce te saznati nešto više o vremenu koje je Jack proveo u Vijetnamu i koje je posljedice poslije trpio. Zbog pronađene fotografije Kevin počinje sumnjati da je njegov otac možda volio još jednu ženu i to upravo u Vijetnamu. Ova ideja ga natjera da otputuje tamo i potraži istinu.

to-smo-mi-4

Na putovanju će Zoe otkriti Kevinu svoju mračnu tajnu…Kate i Toby žele dijete, unatoč svim preprekama koje im se nalaze na putu i zbog kojih će se morati promijeniti. Na koje se sve načine Pearsonovi nose sa životnim srećama i tugama, gledatelji će moći gledati svake srijede od 9. siječnja u 22:00h na kanalu FOX Life!

to-smo-mi-5

Sjajna glumačka postava koju predvode Mandy Moore („Šetnja za pamćenje“) i Milo Ventimiglia („Gilmorice“, „Heroji“) oduševit će gledatelje u ovoj dramatičnoj priči o ljudskoj prisnosti i povezanosti unutar obitelji i među prijateljima.

to-smo-mi-6

U glavnim ulogama: Milo Ventimiglia kao Jack Pearson, Mandy Moore kao Rebecca Pearson, Sterling K. Brown kao Randall Pearson, Chrissy Metz kao Kate Pearson, Justin Hartley kao Kevin Pearson, Susan Kelechi Watson kao Beth Pearson i Chris Sullivan kao Toby Damon.

Uz dopouštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button