Još malo i počinje serija „19. postaja“

“19. postaja” prati skupinu herojskih vatrogasaca iz Seattlea na čije se sposobnosti svakodnevno oslanja tisuće ljudi. Riječ je o profesionalcima kojima je ponekad dosta izazovno balansirati poslovni i privatni život jer i par sekundi njihovog vremena može učiniti razliku između života i smrti.

19-postaja-1

Serija izvršnih producenata „Uvoda u anatomiju“, „Skandal“ i „Kako se izvući s ubojstvom” prikazuje opaki, čvrsti i ponekad srcedrapajući svijet najhrabrijih spasitelja u gradu.

19-postaja-2

Svakodnevni mirni životni tempo može biti isprekidan nemilim događajima u kojima je potrebna pomoć profesionalaca koji riskiraju svoje živote kako pomogli drugima. Bez obzira na težinu situacije oni uvijek trebaju biti spremni i reagirati na vrijeme.

19-postaja-3

U seriji „19. postaja“ koja počinje s prikazivanjem 10. siječnja u 22:00h na kanalu FOX Life, vatrogasci spašavaju živote u raznim situacijama; od automobilskih nesreća do velikih vremenskih nepogoda.

19-postaja-4

Prva sezona serije završila je sa dramatičnom situacijom u kojoj požar u neboderu je ostavio zarobljenima više civila, a zbog razine opasnosti ekipa vatrogasaca nije mogla djelovati. Druga sezona nastavlja pratiti zbivanja oko monstruoznog požara u neboderu i vatrogasce koji, unatoč upozorenjima, ipak ulaze unutra kako bi spasili živote. Sklad u 19. postaji ugrozit će dolazak tajanstvenog novog člana s upitnom prošlosti…

19-postaja-5

U glavnim ulogama: Jaina Lee Ortiz kao Andy Herrera, Jason Geore kao Ben Warren, Grey Damon kao Jack Gibson, Barrett Doss kao Victoria Hughes; Alberto Frezza kao Ryan Tanner, Jay Hayden kao Travis Montgomery

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button