Humoristična serija „Face“

Nova humoristična serija „Face“ Charlija Daya, autora kultne serije „Uvijek je sunčano u Philadelphiji“ počinje s prikazivanjem 24. srpnja u 22:00h na kanalu FOX.

Serija „Face“ prati dogodovštine trojice prijatelja u najboljoj životnoj dobi koji žive u zajednici za umirovljenike i spremni su prekršiti svako pravilo kako bi se dobro zabavili. Život Hanka (David Alan Grier), Charlija (Martin Mull) i Sida (Leslie Jordan) naglo se mijenja nakon smrti njihovog najboljeg prijatelja Jerryja i jednog od faca umirovljeničke zajednice.

serija-face-1

Prije nego što su uspjeli pronaći novog člana za stol najvećih faca, pridružuje im se nova stanovnica zajednice Margaret (Vicki Lawrence). Nova članica zajednice remeti im planove što neće svi članovi grupe jednako dobro prihvatiti.

Dok je Hank skeptičan prema novoj stanovnici i ne vjeruje da će moći zamijeniti njihovog prijatelja, simpatična Margaret osvojila je srca Sida i Charlija. Zahvaljujući zajedničkoj avanturi oko posljednjeg ispraćaja pokojnog Jerryja, Margaret je zaslužila mjesto za stolom među facama.

serija-face-2

U novoj seriji „Face“ glume veterani komedije David Alan Grier (In Living Color), Martin Mull (Potpredsjednica, Roseanne), Vicki Lawrence (Hannah Montana, Yes, Dear) i Leslie Jordan (Will i Grace, Američka horor priča), koji će svojom međusobnom kemijom osigurati dobru zabavu i oduševiti gledatelje.

U glavnim ulogama: David Alan Grier kao Hank, Martin Mull kao Charlie, Leslie Jordan kao Sid i Vicki Lawrence kao Margaret.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button