Kofer za poslovnu ženu

Većina žena i dalje stoje ispred svog ormara svako jutro prije posla i ne znaju točno što bi obukle, a još veću muku stvara izbor i pakiranje odjeće i stvari u kofer kada se sprema na poslovni put.

Što bi jedna poslovna žena trebala imati na umu kada se pakira, kako bi izgledala profesionalno.

Svakako treba uvijek biti spakirana jednostavna haljina i sako ili jakna za kombinacije koje će ostaviti dobar dojam, a vi ćete izgledati elegantno. Haljine sa lijepim uzorkom uvijek možete upotpuniti nakitom, torbom ali obvezno i s dobrim cipelama. Jesenska garderoba ne bi smjela biti monotona i zbog toga su odične kožne suknje ili imitacije kožnih sukanja, ravnih krojeveva dužine minimalno do ili oko koljena usklađene s košuljom prozračne boje ili košulje s nježnim prugicama ili cvjetičastim uzorkom. U svojem koferu je uvijek pametno imati set vunene majice s vesticom na kopčanje te klasičan kaput ispod kojeg možete kombinirati što god želite.

U danima kada je temperatura nešto viša vrijede nabrojane osnovne kombinacije zamijenjene laganim pamučnim, svilenim i lanenim materijalima odjeće.

zenski-kofer-1

Odjeća za sastanke i druženja

Sastanci su svakodnevnica jedne poslovne žene, stoga izbor odjeće igra veliku ulogu, stoga dobro pripremljen kofer može olakšati izbor bez puno dilema. Klasične crne hlače s malo sa majicom i vestom na kopčanje sigurna je kombinacija koja se može upotpuniti lijepim diskretnim naušnicama, ručnim satom ili nježnom narukvicom.

Svakako treba ponijeti i koktel haljinu koja će poslužiti za opuštenije poslovno druženje, a odličan je izbor za takve trenutke i suknja olovka kroja sa svilenom ili viskoznom košuljom. Preporuka je svakako ponijeti na poslovni put što jednostavnije komade odjeće i obuće, jer vas takve stvari mogu učiniti savršenijom i profesionalnijom od nekih kompliciranih krojeva.

Izdvojeno:

> Nikako nemojte krenuti na put bez da u kofer stavite kišobran kako vas kiša ne bi iznenadila i pokvarila frizuru, zatim ako je zima bez lijepih elegantnih rukavica i jednostavnog šala.
> Ako je godišnje doba u kojem se nose najlonke nikako ne odlazite na put bez dva para kako bi jedne uvijek imali u rezervi.
> Donji veš također se nosi u količini prema danima s rezervnim komadima, a uz donji veš svakako ponesite i tampone u slučaju nenadanog ciklusa
> Provjerite da li ste uzeli sve punjače za vaše pokretne uređaje
Njega na poslovnom putu

Osim odjevnih stvari, posebnu pažnju posvetite preparatima za njegu tijela i lica. Zamislite situaciju u kojoj idete na poslovni sastanak direktno pri dolasku na destinaciju i nemate vremena za sebe i za bitnu hidrataciju kože, a trebate izgledati odlično. Jednostavno je riješenje da uz sebe ponesete neku od mineralnih voda za lice sa raspršivačem koja će u tren oka osvježiti umorno lice i navlažiti ga.
Na putovanje, pogotovo ako je kraće, preporučljivo je ponijeti putno pakiranje za čišćenje i njegu kože kako lica tako i tijela.

Ako nemate strogo određeni tip kreme koji koristite na putovanju su odlične lagane kreme s umirujućim biljnim tvarima i vitaminima koji djeluju kao antioksidansi i održavaju ravnotežu vlage u koži, poboljšavaju joj teksturu te vraćaju gipkost i tonus. Bitno je osjećati se savršeno u svojoj koži stoga nikada ne zaboravite četkicu i pastu za zube, deodoran, pincetu, rašpicu za nokte, četku za kosu i neki od proizvoda, ako ih koristite, za oblikovanje frizure.

Facebook Like Button