Koncert LA PRIMAVERA za kojeg se karte rezerviraju već sada

Operna diva Antonella Malis, čiju karijeru pratimo već 21 godinu 4. travnja ove godine održat će koncert za pamćenje u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Antonella Malis u svojoj međunarodnoj karijeri ostvarila je uspješne suradnje s mnogobrojnim glazbenicima i ansamblima poput orkestra Original Wiener Strauss Cappelle iz Beča i zapažene nastupe u najprestižnijim koncertnim dvoranama.

Nastupala je kao Tatjana u operi “Evgenij Onjegin” s Moskovskim državnim simfonijskim orkestrom u sklopu Europskih turneja, a pored glumačkih ostvarenja u dramskoj predstavi “Amadeus” i mjuziklu “Nunsens” (“Redovnice nastupaju”) u zemlji i inozemstvu (EU/Kanada), s gitaristom, prof. Goranom Listešom promovirala je zajednički CD Canzone Napoletana izdavačke kuće Scardona.

U umjetničkom djelovanju kroz dvadeset i jednu godinu toplim i iskrenim estradnim nastupom, elegantnim i profinjenim glasom osvaja srca publike diljem svijeta.

malis antonella

Nove glazbene interpretacije, zanimljivi gosti, sjećanja na romantični Napulj, nostalgični fado, šarm francuske šansone, ljepota i mistika belcanto arija opernih klasika i operetnih velikana, najljepše ljubavne balade svjetskih i hrvatskih evergreena, songovi mjuzikla…

Svi ti glazbeni žanrovi ove suptilne umjetnice kriju se u koncertnoj večeri “La Primavera”, dvadeset i jednoj godini retrospektive karijere, koja će se održati 4. travnja u maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga.

- Baš kao i svako novo proljeće, godišnje doba u kojem se priroda iznova budi u prepoznatljivim, ali uvijek novim bojama životne radosti i kreativnost, takvih je svih mojih 21. godinu umjetničkog djelovanja.

Ovim koncertom simbolična la Primavera osjećaja, nastavljam dalje uz moje posebne goste: MAX HOZIĆ, GORAN LISTEŠ, DAVOR PEKOTA, MARINA TOMAŠEVIĆ, MATE GRGAT, ABBAZIA, BAND AID MOST i naravno, goste iznenađenja – rekla je Anonella uoči priprema za koncertnu večer.

Foto:G.I. Tepeš