Kriminalistički filmovi u dvotjednom maratonu

Ljubitelji kriminalističkog žanra uživati će u fimovima napetog sadržaja kroz dvotjedni maratom!
U danima od 24. veljače do 8. ožujka 2020. prikazati će se čak 30 oštroumnih, a istovremeno laganih krimića.
Svaki dan očekuje vas minimalno tri „krimi laganini“ filma koji će vas pretvoriti u detektiva ispred malih ekrana.

an-emma-fielding-mystery

Misterij Aurore Teagarden/Aurora Teagarden Mysteries

Čak devet misteriozna filma temelje se na serijalu krimića spisateljice Charlaine Harris.
U glavnoj ulozi nalazi se Candace Cameron Bure kao Aurora (Roe) Teagarden, mlada knjižničarka koja je članica Kluba Pravih Ubojstava, grupe od 12 entuzijasta koji se mjesečno sastaju kako bi proučavali neriješene zločine u gradiću Lawrencetonu.

A Fixer Upper Mystery

Trilogija izvrsnih filmova A Fixer Upper Mystery – Framed for Murder, Concrete Evidence i Deadly Deed temelje se na New York Times bestseller romanu koji se vrte oko Shannon Hughes (Jewel).
Shannon se bavi restauracijom starih kuća viktorijanskog stila, a istovremeno otkriva istinu iza neriješenih misterija.

garage-sale-mystery

Garage Sale Mysteries

Serijal američko-kanadskih filmova Garage Sale Mysteries oduševit će vas krimi pričama s Lori Loughlin u glavnoj ulozi. Loughlin glumi Jennifer Shannon, trgovkinju umjetninama koja ima talent za rješavanje zločina.

Njezino oko za detalje odvede je na nevjerojatna putovanja rješavanja misterija, koja dovode i njen vlastiti život u opasnost.

the-pale-horse

The Gourmet Detective

The Gourmet Detective također je serijal američko-kanadskih filmova s vrlo zanimljivim i naoko nespojivim likovima. Naime, Henry Ross (Dylan Neal) je šarmantni kuhar i poznati bloger, a Maggie Price (Brooke Burns) je glavna detektivka u odjelu za ubojstva u San Franciscu.

Uz ove filmove, očekuje vas i An Emma Fielding Mystery trilogija s Courtney Thorne-Smith u glavnoj ulozi, te pregršt drugih filmova na Picbox kanalu!

Dvotjedni „Krimi laganini“ maraton privest će se kraju u velikom stilu s novom BBC-evom serijom The Pale Horse, ekranizacijom još jednog klasičnog djela spisateljice Agathe Christie, s premijerom 13.ožujka na Pickbox TV kanalu.

Facebook Like Button