Miris muškarca

YSL Beauté s ponosom predstavlja Y LIVE, svoj najnoviji miris EAU DE TOILETTE INTENSE. Njime će upotpuniti svoju izvornu liniju mirisa Y, mirisom koji je između EAU DE TOILETTE i EAU DE PARFUM.

Nadahnut muškarcem koji je na pragu otkrića i uspjeha, Y LIVE, baš poput svojih klasičnih prethodnika, fougere je miris koji se smjestio negdje između svježine i intenziteta. Y LIVE jedinstveni je miris za muškarca koji vodi ka samootkrivenju i elegantno prikazuje kreativan i inovativni duh obitelji Y.

Put do uspjeha, na kraju krajeva, uvijek započinje pitanjem:„Zašto?”

Y LIVE je mirisno utjelovljenje muškarca koji se ne boji riskirati i koji donosi hrabre odluke koje mijenjaju život. Ovo je miris koji utjelovljuje osjećaj uzbuđenja prije izvedbe i, što je najvažnije, čin življenja za to uzbuđenje. #liveforthethrill

parfem miris muski

Glavni kreator parfema je Dominique Ropion

Nova varijacija fougere mirisa, Y LIVE, svježa je i senzualna. Gornje su note svježe i svijetle, a bazne note su bogate i senzualne.

Y LIVE u početku pojačava blistave note grejpom. Nota kruške moderna je voćna karakteristika.

Srce mirisa Y EAU DE TOILETTE ostaje očuvano, ali je omekšano notama smreke. Apsolut cvijeta naranče pojačava intenzitet svih ostalih nota.

U pozadini dominira mračna senzualnost kojoj se suprotstavlja moderna jantarna šuma. Ona pruža EAU DE TOILETTE u orijentalnijoj verziji, s istaknutim notama intenzivnog kakaa i vanilije.

Adam Levine savršeno je utjelovljenje odvažnog izvođača koji se nikome ne opravdava.

Prirodna samouvjerenost na pozornici, izražen osjećaj za izbor trenutka i sposobnost zadržavanja pozornosti publike: Levine živi za vapaj gomile i zov pozornice. On živi za uzbuđenje.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button