Ljubavni roman „Gdje mi je psihijatrica”

Marilena dužman s hvaljenim ljubavnim romanom duhovitog naslova „Gdje mi je psihijatrica” u Hoću knjigu Megastoreu.

U četvrtak, 6.lipnja, u 18,00 sati, u Hoću knjigu Megastoru u Zagrebu boravi Marilena Dužman. Po zanimanju diplomirana ekonomistica, zaposlena u privatnoj tvrtki, k tome domaćin turistima u vlastitim apartmanima, ova majka i supruga upustila se u avanturu zvanu pisanje i objavila svoj prvijenac naslova “Gdje mi je psihijatrica?”.

Izgledom privlačna naslovnica poziva nas na predstavljanje ovog ljubavnog romana smještenog u Istri, konkretnije u malom mjestu Ližnjanu iz kojeg i sama autorica dolazi. Ljubavni trokut prepun je svakodnevnih situacija s kojima se mnogi od nas susreću, a autorica se dotiče mnogobrojnih tabu tema poput zlostavljanja u vezi, nasilja u obitelji, poslovnih i inih problema. Ti problemi nisu vodeća nit romana, već u glavnoj ulozi prevladava ljubav, a mnogobrojne zavrzlame čine ovaj roman ugodnim i opuštajućim, na trenutke i napetim štivom.

knjiga-1

Urednici romana poznat su književni dvojac Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen, a moderatorica druženja bit će Andrea Cvjetković, blogerica koja se krije iza stranice Sovin kutak.

Nemojte zaboraviti: ovo je tek prvi Marilenin roman. Sljedeći jako skoro izlazi iz tiska!
Pozivamo i vas da prošetate 6.lipnja do našeg Megastora i vidite što nam autorica ima za reći. Ne sumnjamo da će donijeti i neke zanimljive istarske proizvode koje ćemo rado degustirati.

“Da ne postoje crno-bijele situacije i da ništa nije onako kako nam se čini na prvi pogled, dokazuje nam prvijenac Marilene Dužman “Gdje mi je psihijatrica?”.

Dok zavirujemo u intimu heroina doznajemo, na vlastitu utjehu, da nitko ne jedri mirnim morem, da su sreća i nesreća relativne, te da nakon kiše uvijek dolazi Sunce. Ovo je svježe i duhovito štivo, pisano s mnogo sućuti za sve što nam se može dogoditi dok putujemo čudesnim i bogatim tkanjem života.” – Milana Vuković Runjić

Uz dopuštenje: Hoću knjigu (sve fotografije)

Facebook Like Button