Mineralne maske idealne za isušenu kožu

Posebnu pažnju trebamo posvetiti koži lica kojoj je potrebna dubinska hidratacija i oporavak.

Hidratacija je ključ do postizanja idealne kao i osnovna potreba isušene kože te često njege koje koristimo, ne pružaju dugotrajnu i optimalnu hidrataciju.
Upravo zbog toga koža postaje dehidrirana, i to na različitim dijelovima kože lica. Glavno očekivanje kod odabira idealne njege za hidrataciju je svježa ljepota koja traje: izuzetno je važno koristiti njegu koja stimulira raspodjelu vode kroz kožu lica – takozvanu dinamičnu hidrataciju koja se može pronaći u liniji Aqualia Thermal.

No za dugotrajniji osjećaj svježe ljepote, a koji će ujedno upotpuniti djelovanje odabrane dnevne kreme, uvedite dodatni korak i isprobajte Vichy mineralne maske za lice. Ljeti birajte Vichyjevu hidratantnu mineralnu masku za smirivanje kože, koja sadrži intenzivne hidratantne sastojke poput glicerina ili hijaluronske kiseline koja djeluje protiv gubitka vlage.

vichy-1

Tijekom dana, pojedina područja kože lica gube više vode nego ostala. Koža sadrži 70% vode no određeni dijelovi kože lica dehidriraju brže i više od ostalih. Ta neravnoteža uzrokuje pojavu linija isušenosti, umornog izgleda tena i „ispijen” izgled lica. Stoga se ljeti savjetuje uvođenje ciljanih preparata koji će upotpuniti djelovanje standardne njege te obnoviti kožu.

Jedan od takvih preparata su Vichy mineralne maske. Maska bi se trebalo nanositi jednom do dva puta tjedno na lice i vrat, izbjegavajući predio oko očiju. Untar ljetne rutine preporučljivo je koristiti Vichyjevu hidratantnu masku za smirivanje kože, koja sadrži intenzivne hidratantne sastojke poput glicerina koji koži daje osjećaj ugode ili hijaluronske kiseline koja djeluje protiv gubitka vlage.

Osnovni sastojak maske je mineralizirana termalna voda Vichy koja je iznimno bogata mineralima, uravnotežuje pH vrijednost kože, smanjuje osjećaj neugode, štiti epidermis od vanjskih utjecaja, jača prirodnu obranu kože i ubrzava staničnu obnovu. Nanosi se jednostavnim utapkavanjem čistim prstima na čelo, obraze i bradu kako bi se obnovila razina minerala u koži.

vichy-2

MULTIMASKING
Isprobajte samostalno ili istovremeno i ostale maske iz linije mineralnih maski: VICHY MASKA S GLINOM ZA PROČIŠĆAVANJE PORA.

Dubinsko čišćenje s dvije vrste gline koje odčepljuju pore. Pruža dodatnu hidrataciju zahvaljujući aloe veri te obnavlja kožnu barijeru pomoću alantoina.

Za uklanjanje mrtvih stanica i mehanički piling uz kamenje vulkanskog porijekla isprobajte VICHY MINERALNA MASKA ZA BLISTAV IZGLED KOŽE koja je namijenjena koži kojoj nedostaje zdrav sjaj, a sadrži fragmente kamenine vulkanskog izvora, AHA kiseline za nježno uklanjanje mrtvih stanica i povratak svježeg i blistavog tena kože.

POVEĆAJTE RAZINU HIDRATACIJE KOŽE SVAKI DAN
Nakon maskiranja povećajte razinu hidratacije kože lica uz Aqualia Thermal proizvode za dinamičnu hidrataciju. Na čistu kožu nanesite AQUALIA THERMAL MOĆNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE koji će dinamično hidratizirati isušena područja zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica.

Nakon seruma završite svoju rutinu njege AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA dnenom kremom uz koju će linije isušenosti izgledati glađe, ten svježiji, a koža očekivano i dugotrajno hidratizirana.

Facebook Like Button