Mirisne svijeće neočekivanih nota za jesenju atmosferu u vašem domu

Jesen je vrijeme novih početaka u godini kad sve glasnije čujemo šuštanje lišća pod nogama, a u našem toplom domu udobne papuče zamjenjuju ljetnu obuću dok mekana dekica postaje prijatelj s kojim se krati vrijeme ispred televizora ili uz dobru knjigu.

mirisne svijeće Notes of Zagreb_Porta di Pietra

Ako ste i vi jedan od ljubitelja ovog čarobnog godišnjeg doba, mjesece koji nam slijede sve više ćete provoditi u zatvorenom prostoru, u toplini svoga doma.

Prostor u kojem boravimo učinimo što ugodnijim

Nov namještaj ne mora uvijek biti jedino rješenje kad je u pitanju stvaranje ugodne atmosfere u vašem domu.

mirisne svijeće dom

To se vrlo lako može postići i pomoću mirisa.
A kako je miris najjači od svih osjetila, teško je zamisliti bolji način opuštanja i uživanja u vlastitom domu od oblaka koji iza sebe ostavlja kvalitetan miris. Ako on još proizlazi od svijeće koja miris ispušta svojim sagorijevanjem, atmosfera ugode u domu je zagarantirana.

svijeća mirisna svijeća

Notes of Zagreb u svojoj raznolikoj ponudi mirisa za dom ima i nekoliko mirisnih svijeća

Svaka svijeća je 100 posto prirodna, ručno rađena i dolazi s najvišim udjelom mirisnih ulja u kombinaciji sa sojinim voskom.

Svijeće Notes of Zagreb dolaze u dvije veličine – maloj i velikoj. Vrijeme gorenja male svijeće je 40 sati dok će velika svijeća gorjeti i do 110 sati.

Upper town with box svijeća

Ukoliko se ove jeseni odlučite za pomalo neočekivane mirisne note, a opet izrazito tople i bogate, mirisne svijeće “Porta di Pietra”, “Upper Town” i “Kaptol 1094″ biti će vaš savršen odabir.

Svijeća “Porta di Pietra” privući će sve ljubitelje ruže i vanilije jer su upravo te dvije mirisne note u kombinaciji s breskvom zasužne za njen topao i pun miris.

“Upper Town” iza sebe ostavlja malo intenzivniji miris koji se krije u notama sandalovine, jantara i benzoina. Drvenaste note bora, tamjana i cedra glavni su sastojci mirisa u svijeći “Kaptol 1094″ i podsjećat će vas na sakramentalne prostore.

Odabir mirisnih nota ostaje na vama, dok će se za sve drugo pobrinuti svijeća brenda Notes of Zagreb.

Facebook Like Button