Mirna Medaković privatno i javno uvijek pozitivna

Ne bih se mogla dugo i proračunato pretvarati.

Mirna Medaković privatno je vrlo slična onoj osobi koju javnost vidi. Uživa u svakodnevnim sitnicama i priušti si ponekad putovanje poput onog nedavnog u Rogašku Slatinu u kojem je otkrila restoran Kaiser.

Svi koji su upoznali talentiranu glumicu Mirnu Medaković Stepinac, potvrdit će da je iznimno pozitivna, prekrasna i inteligentna mlada žena koja živi jednostavnim životom. To što je prepoznaju na svakom koraku zahvaljujući popularnim serijama u kojima je glumila glavne uloge, nimalo je nije promijenilo. Vedre naravi i uvijek s osmijehom svakog će oboriti s nogu.

mirna-medakovic-2

Kako izgleda tvoje ljetovanje iz snova?
Srednja Dalmacija, hlad, more, veliki sladoled na kuglice… Suprug i ja, bez naših mobitela i ne gledanje na sat.

U brojnim poslovnim obvezama koliko vremena imaš za sebe?
Ja sam samostalni umjetnik i kad imam posla, onda sam zahvalna na tome i ne mislim na odmor. U razdobljima bez posla uživam i radim što me volja i to tako ide u ciklusima. Navikla sam da nikad nije idealno.

Provodiš li vrijeme u wellnessu i koji su tvoji omiljeni spa rituali?
Kada snimam i imam posla ne stignem u wellness. No nakon snimanja serije „Kud puklo da puklo“ i nekoliko zahtjevnih projekata bio mi je potreban odmor. Kako je u tom trenutku moj suprug Hrvoje bio na poslovnom putu odlučila sam se na par dana sama otići u slovensko mjesto Rogaška Slatina, udaljeno sat vremena od Zagreba. Odabrala sam Hotele Rogaška & ROI Spa prvenstveno zbog wellness ponude i programa detoksikacije baziranih na ljekovitoj mineralnoj i termalnoj vodi koja ima najviše magnezija na svijetu. Uživala sam u masaži s eteričnim uljima na vodenom krevetu s elementima kromoterapije. Nekoliko puta na dan plivala sam u bazenu s termalnom vodom nakon čega sam se opuštala u privatnoj sauni i jacuzziju. Sad kad sam otkrila ovu romantičnu wellness destinaciju vratit ću se s Hrvojem prvom prigodom.

mirna-medakovic-1

Vodiš li računa o prehrani, što voliš kuhati i koji je tvoj omiljeni restoran?
Volim sve osim kelja i mahuna :) No, za mene bi bilo idealno da mi netko svaki dan kuha jer ne volim baš stajati za štednjakom… Problem je u tome što nemam inspiracije i uvijek kuham isključivo po receptu. Zapravo bi bilo najbolje kad bih svakodnevno mogla ručati u nekom od dobrih restoranu poput Kaisera, kojeg sam također otkrila za nedavnog boravka u Hotelima Rogaška. Tamo sam uistinu odlično jela. Uživala sam u janjećim kotletima i sezonskoj salati, a torta od naranče je bila neodoljiva.

Koliko ti se promijenio život ulaskom u brak?
Mislim da će mi se život promijeniti tek dolaskom djeteta. Hrvoje i ja smo živjeli zajedno i prije ulaska u brak tako da se za sad ništa senzacionalno nije promijenilo. Brak je za mene ozakonjivanje odnosa i potvrda odluke da se vežem za osobu koju volim.

mirna-medakovic-3

Kakva je Mirna Medaković privatno?
Vrlo slična onoj koju javnost vidi, ne bih se mogla dugo i proračunato pretvarati.

Što bi bila da nisi glumica?
Profesorica hrvatskog i njemačkog… bar mislim. A možda i ne bih. Ne znam, brzo mi dosade stvari… Vjerojatno bih mijenjala poslove.

Uz dopuštenje: Lollipop
Fotografije Rene Karaman

Facebook Like Button