Multifunkcionalni mekani kaputi, majice, hlače, haljine i košulje

Zagrebačka dizajnerica Saša Maksimiljanović predstavlja novu kolekciju za aktualnu sezonu. Kampanju najnovije kolekcije Saše Maksimiljanović potpisuje ugledni domaći fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja.

Kampanju Love Disintegration potpisuje naš cijenjeni fotograf Šime Eškinja, a odlikuje ju jednostavna igra crno bijelih kombinacija upotpunjena kožnim Aumorfia komadima i MDK Miranda Kaloudis torbama.

maks-kolekcija-7

Nova kolekcija sadrži kapute dekonstrukcije koji se mogu slagati na više načina, ali i primijeniti u muškom odjevnom stilu.

Kroz cijelu kolekciju provlače prirodni materijali kao što su pamuk, gaza i platno, ideja za samo snimanje došla je od tkanine kao povratak prirodi i zemlji. Iz tog razloga, za lokaciju snimanja odabran je divan sportski konjički klub Sv. Juraj nadomak Zagreba.

maks-kolekcija-2 maks-kolekcija-1

„S obzirom da se uvijek trudim da pokažemo nešto novo i u svom dizajnu i u viziji samog brenda, ovoga puta odlučila sam predstaviti potpuno drugačiju kampanju nego do sada.
Šimina estetika i moj dizajn izvrsno se nadopunjuju i jako smo zadovoljni s vizualima koje smo dobili. Radi se o kolekciji za aktualnu sezonu, jesen-zima 2018/2019 koju ćemo još naknadno nadograditi muškim modelima.

maks-kolekcija-4 maks-kolekcija-3

Ovoga puta sam, osim svoje obožavane crne ubacila i dosta bijelih komada, tako da bi se moglo reći da vas u Maksu očekuje jedna ‘šarenija’ jesen. Bit će dosta noviteta u narednim mjesecima, a ovo je samo početak“, objasnila je Saša Maksimiljanović, dizajnerica i vlasnica Maks brenda.

Uvijek vjerna svom stilu i dizajnerskom izričaju, Saša u novoj kolekciji predstavlja monokromatske odjevne komade. Osim vječne crne, ovoga puta i u zimsku kolekciju ubacuje bijele komade koji se izvrsno nadopunjuju i predstavljaju nam Sašino avangardno viđenje mode za nadolazeću zimu.

maks-kolekcija-6 maks-kolekcija-5

Kombinacija laganih i prozračnih komada s težim i konstruktivnijim slojevima već je dugo njen zaštitni znak, a upravo taj odnos spojivog s nespojivim, prozirnog s neprozirnim, mekanog s krutim, asimetričnog nesklada i modnog sklada nam donosi još jednu vrhunsku Maks modnu igru slojevitosti.

Multifunkcionalni kaputi, majice, hlače, haljine, košulje i tunike samo su dio bogate Maks kolekcije za jesen-zimu 2018/2019.

Nova kolekcija brenda Maks u prodaji je u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, u BuRa DesignStore-u u Rijeci, Fantasy Line-u u Dubrovniku, Super Si concept store-u i Electryclady Land Design-u u Beogradu, u Studiu 183 u Berlinu, u AvecNono Zürich Fashion design-u u Zürichu, na londonskom webshopu www.erebusstyle.com, te sredinom mjeseca i u Atelier957 u Minnesoti.

Facebook Like Button