Najbolji romantični filmovi za Valentinovo u 2021 – odaberite svoj

Valentinovo je pred vratima, ušuškajte se s voljenom osobom i odaberite najromatičnije filmove u mjesecu ljubavi – i to čak 50 romantičnih filmova!
Ovi ljubavni filmovi za nadolazeće Valentinovo podići će vam raspoloženje, koje nam je i više nego potrebno i odvesti vas u divan svijet romantike i ljubavi.

Romantični film Gradski junak/Hometown Hero

Gradski junak (Hometown Hero) romantični je film koji se vrti oko Kelsey (Brooke Nevin), cinične odvjetnice koja se bavi brakorazvodnim parnicama.

hometown-hero-film

Ona počinje raditi na slučaju rastave u kojemu se povede žestoka borba oko toga komu će pripasti pas, a dok se ne dogovore, Kelsey mora čuvati slatkog psića.
Unatoč svom cinizmu, Kelsey je oduševljena psom, a nakon što provede neko vrijeme s lokalnim veterinarom Harrisonom, shvati da je prava ljubav možda bliže nego što je mislila.

the-mechanics-of-love-film

Mehanika ljubavi (The Mechanics Of Love) oduševit će vas svojom pričom o Matti (Shenae Grimes-Beech), djevojci koja je u vezi s gospodinom savršenim.

No nakon što se vrati u rodni grad, sretne svoju staru simpatiju u očevoj automehaničarskoj radnji. Razapeta je između dvije vatre, hoće li ostati u rodnom gradu ili se vratiti svom, možda i previše savršenom, dečku?

mr-write-film

Topao film za Valentinovo Pričaj mi o ljubavi/Mr. Write

Romantični film Pričaj mi o ljubavi (Mr. Write) priča je o Dori Shephard (Charlotte Sullivan) koja radi u izdavačkoj kući Heartstrings Press te se izbori za mjesto glavne urednice na novoj knjizi Michaela Rothchilda (Corey Sevier).

No njezin posao iz snova postane noćna mora kad shvati da Michael nije nimalo nalik na ono što je ona očekivala. Iskreno mu kaže kako direktori izdavačke kuće žele otkazati ugovor s njim te on pristane raditi s njom.

Dok Dori pokušava raditi s njim, istovremeno planira svoje vjenčanje, a posao joj to često ne dopušta. Lekcije iz ljubavi na svakom su koraku, a Dori mora naučiti što je to prava ljubav.

secret-millionaire-film

Napeti ljubavni film Tajni milijunaš/Secret Millionaire

Tajni milijunaš (Secret Millionaire) priča je o zabranjenoj ljubavi.
Bogati biznismen i trgovac nekretninama William Peyton (Michael Kopsa) želi graditi na lokalnom parku.
Njegov sin jedinac, Sean (Steve Lund), jedini je nasljednik njegova bogatstva te se zaljubi u slatku djevojku Allison Johnson (Siobhan Williams), studenticu prava koja protestira protiv njegova oca.
No Allison ne zna tko je njegov otac…

Tjedan ljubavi provedite uz Pickbox TV kanal i 50 romantičnih filmova koji će se prikazivati od 8. do 14. veljače!

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)