Serija Delicious ili Ljubav i hrana ima okus najboljeg jela

Britanska serija Ljubav i hrana (Delicious) već je stigla na male ekrane, a s izvrsnom Dawn French, Emiliom Fox (Silent Witness) i Iainom Glenom (Game of Thrones) u glavnim ulogama, ova izvrsna dramska serija s elementima komedije vrti se oko kulinarstva, ljubavi i malih životnih intriga.

Kratak sadržaj serije Ljubav i hrana – Delicious

Emilia Fox u ulozi Sam u braku je s celebrity chefom i vlasnikom hotela Leom (Ian Glen). No Sam sumnja da je njezin muž Leo vara. Potraži savjet od Leove bivše žene Gine, izvrsne glumice Dawn French, ne znajući da je Leo upravo s njom i vara.

Afera izbije u javnost i Sam odluči zatražiti rastavu, no Leo je odlučan u tome da je uvjeri da želi ostati s njom. No Leo uskoro završi u bolnici zbog srčanog udara, a obitelj se okupi uz njega.

serija-ljubav-hrana-delicious-1

Serija je snimana u dvorcu Pentillie koji također ima ulogu

Naime, dvorac u ovoj seriji zapravo je Leov luksuzni hotel. Dvorac Pentillie smješten je na rijeci Tamar u Cornwallu u Engleskoj.

Većina scena snimana je oko imanja i unutar dvorca, uključujući viktorijansku kupaonicu i američke vrtove

Tijekom snimanja, zaposlenici dvorca nisu nikomu smjeli reći da se ondje odvija snimanje serije, no uživali su gledajući kako filmska ekipa transformira Pentillie dvorac.

serija-ljubav-hrana-delicious-2

U glavnim je ulogama izvrsni trojac na čelu s Dawn French, britanskom glumicom i komičarkom, najpoznatijom po radu na BBC-jevim sitcomima French and Saunders i The Vicar of Dibley.

Uz nju, tu je Iain Glen, svjetski poznat škotski glumac koji nam je možda najpoznatiji po ulozi Joraha Mormonta u seriji Game of Thrones. Njegove ostale uloge uključuju serije Dowton Abbey i Titans, kao i serijal filmova Resident Evil.

serija-ljubav-hrana-delicious-3

Trojac upotpunjuje Emilia Fox, britanska glumica i prezenterica, čija filmografija uključuje filmove poput The Pianist Romana Polanskog, The Soul Keeper i Dorian Gray, a neke su od serija u kojima je ostvarila zapažene uloge Pride and Prejudice i Silent Witness.

Sve tri sezone divne britanske nove serije Ljubav i hrana gledajte od 8. veljače na Pickbox NOW.

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button