Najljepše ogrlice i povodci za vašeg ljubimca

Drugačija, posebna ogrlica, povodac ili čak modni dodatak za pse sve više je interesu vlasnika pasa.

Posebnost ovih vodilica i povodaca koje vam predstavljamo očituje se u modularnosti proizvoda, odnosno mogućnošću njihove personalizacije, čime vlasnici pasa od sada mogu izraziti individualnost i kroz proizvode za svoje ljubimce.

Okosnica ove pseće kolekcije za pseće povodce i vodilice Dawg Swagsu ekskluzivne su i jednostavnom zamjenom modnih dodataka dobivaju potpuni novi izgled. Tako se jedna ogrlica može nositi u čak osamnaest kombinacija.

Svaka ogrlica se sastoji od ukrasne trakice u boji, koja se može skinuti i zamijeniti, ili ukrasnim trakicama u drugim bojama ili modnim dodacima, poput mašnica i kravata.
Vlasnici pasa tako mogu personalizirati ogrlicu svog ljubimca i prilagoditi je svom modnom izričaju.

dawg-swag-1

Dawg Swag povodac također se može personalizirati prema željama vlasnika

Povodac se sastoji od pomične ručke, čijom se zamjenom s drugom ručkom u boji dobiva potpuno novi proizvod.

Osim klasičnog povodca, u šetnjama sa svojim ljubimcem od sada možete uživati i uz inovativnu Dawg Swag narukvicu, namijenjenu vlasnicima pasa, koja ujedno služi i kao zamjena ručke za povodac.
Dovoljno je pričvrstiti povodac za narukvicu i krenuti u šetnju.

dawg-swag-2

„Ideja za razvojem novih proizvoda ponovo se rodila iz potrebe, jer nismo mogle naći lijepe ogrlice i povodce za svoje pse. Tada smo odlučile napraviti kolekciju koja će se svidjeti i psima ali i njihovim vlasnicima“, rekla je Viktorija Šebalj, vlasnica Dawg Swaga.

dawg-swag-5

Kako bi vaš najdraži psić i voljeni kućni ljubimac bio modno usklađen od njuške do repa, Dawg Swag je u ponudu uvrstio i stilizirane kožne torbice, koje služe kao držač za vrećice ili pak torbica za poslastice.

dawg-swag-4 dawg-swag-3

„Svi su proizvodi ručni rad, proizvedeni u Hrvatskoj te rađeni od najkvalitetnije talijanske kože, čime smo osigurale kvalitetu i izdržljivost proizvoda.

Ogrlice i povodci dolaze u dvije boje, crnoj i bež, dok su modni dodaci, kojima se proizvodi mogu stilizirati, dostupni u rozoj, plavoj, crvenoj i žutoj boji. Mogućnosti kombinacija su bezbrojne i ovise u kreativnosti vlasnika“, rekla je Maja Cvetković, vlasnica Dawg Swaga.

Uz dopuštenje: Dawg Swag (sve fotografije)

Facebook Like Button