Neobični smještaji u koje ćete se zaljubiti

Jedinstveni doživljaj u neobičnim smještajnim objektima poput povijesne palače, svjetionika, iglua ili pak aviona? Izbor je na vama!

BIlo da ste odmalena sanjali ljetovanje na vlastitom otoku, noćenje u svjetioniku, igluu ili pak prizemljenom avionu, možete ostvariti svoje snove ako ste o tome već dugo maštali. Želite li prvi sljedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadomak ruke!

palace-judita

Ljubitelji povijesti – pažnja!

Zaljubljenici u povijest i kulturu na svojem odmoru mogu uživati u povijesnom raju u samom srcu Splita – Palace Judita Heritage Hotelu iz 16.stoljeća. Već će prvi korak u dvorište ove jedinstvene palače, smještene nedaleko od Dioklecijanove, odisati mirisom nekih davnih dana. Tome dojmu doprinose i panoramski pogledi na trg, ogoljeni kameni zidovi kojima toplu notu daje elegantan i luksuzan namještaj.

palace-judita-1

Vlastiti otok i svjetionik? Zašto ne!

Volite Dubrovnik, ali ne i gužvu? Lighthouse Greben pravo je mjesto za vas. Objekt se nalazi na istoimenom otoku, naspram poluotoka Lapada. Grad je udaljen samo 15 minuta od vas, a ipak možete nesmetano uživati u vlastitoj oazi mira i tišine, okruženi morem.

svjetionik-greben-1

Ledena čarolija u Finskoj

hotel-kakslauttanenuAko niste ljubitelj ljetnih vrućina, mora i plaža ili jednostavno trebate osvježenje – što kažete na bijeg u ultimativnu zimsku idilu? U finskom Hotelu Kakslauttanenu možete odsjesti u pravom igluu i doživjeti magičnu polarnu noć i uživati u istinskoj sniježnoj idili.

Jedinstveno iskustvo za sve koji su sanjali o pilotskom pozivu

Za ljubitelje aviona, postoji jedinstveno iskustvo – noćenje u bivšem Boeing 747 jumbo jetu u Stockholmu. Probudite se u luksuznom apartmanu u prenamijenjenoj pilotskoj kabini, nazdravite na balkonu s panoramskim pogledima na aerodromsku pistu i isplanirajte gdje ćete odletjeti u novu avanturu.

Rasplamsali smo vam maštu?

Tekst omogućio: http://www.booking.com.

Facebook Like Button