Niche parfemi i zašto ih volim

Pijuckam prvu jutarnju kavu i listam katalog jedne naše drogerije sa raznim sniženjima a između ostalog i “parfema”, 40ml Edt samo 299kn.

Da li netko stvarno za te novce kupuje “toaletne vode”?!

Ja sam mišljenja da je većina tih “toaletnih voda” samo alkohol bez mirisa & duše?!
Prije par godina prestao koristiti parfeme široke potrošnje jer su svi do jednog počeli imati sličan miris, ispare na koži već za sat vremena i to uz veliki trag alkohola.
Otkrio sam Niche parfeme, ima puno članaka o tome sto su Niche parfemi za one koji su zainteresirani, a moje iskustvo sa tom kategorijom parfema je odlično.

Niche parfemi

Ama baš svatko će primjetiti miris na vama, neki će vas jednostavno zaustaviti i pitati na što to mirišete i mala je vjerojatnost da ćete se naći u istom prostoru gdje osoba do vas ima taj miris. Ono što je najbitnije je da će niche parfem u pravom smislu te riječi odražavati vas, jer ćete moći odabrati sastojke koji vam najviše odgovaraju a jedini problem je što se nećete moći odlučiti koji ćete prvo kupiti :)

Cijene su za stotinjak Kuna više, ali takav parfem ne morate stavljati u litrama da se osjeti i traje cijeli dan pa čak i nakon tuširanja. U Zagrebu ima više specijaliziranih lokacija gdje se mogu nabaviti a sve više parfumerija uz masovne mirise imaju i Niche parfeme.

Tipična Tomislavova preporuka:)

Za one koji ne žele mjenjati svoje navike i vole alkoholne vodice :) preporučam jeftiniji shopping u duty free shopu na maloj granici Harmica, samo pola sata od Zagreba i benzin vam se isplati jer tamo su cijene izvrsne i stalno imaju akcije :)

Tomislav Gojšić

Tekst omogućio suradnik/kolumnist Tomislav Gojšić

Facebook Like Button