Nikki Beach Marbella

Stalno nas podsjećaju kako je ‘život prekratak’ i potiču da ‘iskoristimo trenutak’. U međuvremenu je porast društvenih mreža otvorila put širokom korištenju hashtaga koji slavi život #YOLO (You Only Live Once) a poznate osobe rado dijele svoja mišljenja i savjete kako voditi ispunjeniji život. Iako imam optimističan pogled na život, ponekad je teško postići unutarnju pozitivu dok ste nagužvani unutar zagušljivog vlaka u londonskoj podzemnoj željeznici a vrhunac dana je najvjerojatnije trk do najbližeg Pret a Mangera kako bi ručali tuna bagete.

Nikki Beach Marbella

Srećom otkrio sam mjesto čija je cijela životna filozofija slaviti život i uživati u svakom trenutku do kraja. To mjesto je Nikki Beach Marbella. Otvoren 2003. godine, ovaj klub je smješten na jednoj od najljepših plaža s bijelim pijeskom. Nakon prošlogodišnje temeljite obnove može se pohvaliti novim elegantnim bazenom i proširenim prostorom za zabavu. Gostima se nudi “Ultimate Beach Club” iskustvo, prostor je opremljen s mnogo pliša, bijelim ležaljkama, šik draperijom i bijelim šatorima.

Nikki Beach Marbella

Trenutno smješten u mnogim svjetskim odmaralištima u Meksiku, Tajlandu, Maroku, Španjolskoj i Americi, Nikki Beach je svoj svjetski pohod započeo kao Nikki Cafe, a to je bio maleni vrt na adresi 1. Ocean Drive u Miami Beachu. Prostor je nastao u čast Nicoli Penrod, kćeri vlasnika i osnivača Nikki Beacha, Jacka Penroda, koja je tragično preminula nakon teške prometne nesreće. Nakon prvog Nikki Beach kluba koji je otvoren u 1998. godini, Penrod je otvorio svoje klubove širom različitih odmališta preko Atlantskog oceana, uključujući Marabellu i St. Tropez, da bi se naposljetku proširio na Marakeš i Ibizu. Prošle godine sa svojom poslovnom grupom otvara prvi hotel u Porto Heli u Grčkoj. Nikki Beach se pretvorio u punokrvnu lifestyle marku, koja uključuje odjeću i butike, glazbu i časopis “Nikki Style” a veseli se otvaranju Nikki Beach hotela u Dubaiju, koji će zasigurno svojim gostima pružiti jedinstveni osjećaj zabave u više nego šik stilu.

Nikki Beach Marbella

Klub u Marabelli smješten je na pijesku plaže Costa del Sol, području koje nema veliki ugled ali ipak sadrži malene otoke izvrsnosti. Ovaj klub privlači svjetsku jer-set elitu i jednostavno morate biti viđeni na ovakvom mjestu a Nikki Beach klub je započeo ljetnu sezonu u velikom stilu s tradicionalnom White Partyem, kada zaista možete biti uronjeni u Nikki Beach životni stil. Uz, “sve mora biti bijelo” stil odijevanja i nevjerojatni line-up, ovo je prije svega večer elegancije, fešte i zabave. Nikki Beach je stvoren iz želje za proslavom života i jasno je kako je svaki element zamišljen i izveden s određenom idejom.

Jutro nakon zabave, Nikki Beach trijumfalno izigrava dosadu nakon zabave s prigodnim programom nazvanim “Recovery Brunch”, u kojemu se služi posebno bogata hrana i Bellinisi u neograničenom broju. Šarmantni konobari donose ledeno hladne koktele direktno pred vašu ležaljku što predstavlja vrhunski osjećaj nakon noći pune zabave.

Nikki Beach Marbella

Postavljajući standarde za klubove, Nikki Beach je savršen kao mjesto za odmor i zabavu. Ovaj brand u sebi utjelovljuje entuzijazam prema životu koji je zarazan, toliko zarazan da sam uspio donijeti dio toga natrag u London, toliko da se dosadne vožnje u podzemnoj više ne čine toliko strašne.

Prilikom posjete Nikki Beachu odsjednite u Don Carlos Oasisu, koji mudi fantastične i prostrane sobe, a svega 5 minuta pješačenja do kluba.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button