Nikola i Toyota su stigli u grad!

Čarolija je započela, sveti Nikola i Toyota hibrid su stigli u grad! Potražite ih i osvojite vrijednu nagradu!

Advent je pred vratima, blagdanska čarolija je počela. Ulice i domovi već su poprimili sve boje i blještavilo božićnog veselja, a najmlađi s nestrpljenjem čekaju blagdan svetog Nikole.

grad-svetog-nikole-zagreb-posjet

Svaki trenutak posvećen djeci je vrijednost koju s najvećom ljubavi treba njegovati. Zato smo i ove godine, po peti jubilarni put upravo za njih u Gradu svetog Nikole, u Muzeju grada Zagreba pripremili posebnu blagdansku blještavu bajku koju će dugo pamtiti.

nikola i grad svetog nikole

Vrijeme je veselja i blagoslova, ali darivanja. Sveti Nikola to dobro zna, pa je već danas uz pomoć našeg partnera Toyota Hrvatska krenuo gradom u potrazi za sretnim dobitnicima velikog Toyota nagradnog natječaja.

grad svetog nikole u zagrebu centru

Već od jutra Sveti Nikola krenuo je u svom Toyota hybridu u vožnju Zagrebom pun iznenađenja i darova za najmlađe, ali i njihove roditelje!

Čarolija je započela, sveti Nikola je stigao u grad!

Potražite ga i osvojite vrijednu nagradu!

Obilazeći grad Zagreb, zastajući na pojedinim lokacijama, i družeći se s obiteljima te ponajprije s djecom, ovaj adventski vikend Nikola je darivao mališane…fotografirao se s njima, i tako najavio najiščekivanije i najbajkovitije ovogodišnje događanje za djecu u Zagrebu.

grad svetog nikole u zagrebu

Tko god do 4.12.2019. ugleda svetog Nikolu, ili njegovu Toyotu hibrid, neka ih svakako fotografira, jer tako može sudjelovati u Kreativnom natječaju i osvojiti vikend vožnju u prekrasnom automobilu koji čuva okoliš, a to je Toyota Hybrid.

Danas je Nikola bio na Katarininom trgu, Zrinjevcu, ispred Hrvatskog narodnog kazališta i ispred Markove crkve.

markov trg nikola

Gdje će biti u preostalim danima probajte otkriti u šetnji Zagrebom i na društvenim mrežama Wish mama portala i Wish hr portala.

sveti nikola u zagrebu

Danas je slatkim darovima i fotografijom za uspomenu već uveselio mnoge mališane koje se silno vesele blagdanima i samo za njih osmišljenom čarobnom Gradu svetog Nikole.

nikola muzej

Obitelji mogu svoje fotografije s najdražim darivateljem djece i automobilom Toyota hibrid objavljivati na društvenim mrežama uz hashtagove #toyotahrvatska i #gradsvetognikole.

nikola i građani

Sveti Nikola i Toyota Hrvatska odabrat će jednog od sudionika i razveseliti ga vrijednom nagradom koja će uljepšati adventske obiteljske trenutke.

Sudjelute i osvojite vikend vožnju automobilom Toyota Hybrid!

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

Facebook Like Button