Noćite u nekim od američkih atrakcija poput Empire State Buildinga

Putujete li u SAD možete doživjeti nevjerojatan boravak u objektima kao što su Empire State Building, AmericanAirlines Arena i autobus za turneje Nicka Jonasa kao samo od nekih najekskluzivnijih iskustava na popisu u kojem se izdvajaju najoriginalniji objekti u svakoj od država.

empire-state-building

Empire State Building u New Yorku, New York

Ovu ste zgradu vidjeli u brojnim filmovima, a svake godine tu međunarodnu atrakciju posjećuju milijuni putnika iz cijelog svijeta. Jedan će sretni putnik i njihov suputnik prvi put imati priliku rezervirati boravak u čuvenoj njujorškoj građevini Empire State Building. Od večere i uživanja u pogledu s panoramske terase do joge uz zalazak sunca s pogledom na Manhattan, doživljaj u zgradi Empire State Building bit će nezaboravno iskustvo u gradu koji nikad ne spava.

nick-jonas-tour-bus-interijer

Ultimativan doživljaj u autobusu za turneje ‘The Ultimate Nick Jonas Tour’ u Los Angelesu, Kalifornija

Svjetlo, kamera, akcija! Oni koji žele iskusiti život “pop zvijezde” sada mogu ostvariti svoj san. Booking.com udružio se s glazbenikom sa samog vrha top lista kako bi njegovim fanovima pružio priliku da se udobno smjeste u autobusu i barem nakratko osjećaju poput zvijezde.

nick-jonas-tour-bus

Autobus za turneje Nicka Jonasa ima jednu spavaću sobu i uključuje neke od glazbenikovih omiljenih predmeta, filmove u kojima je glumio pa i samog Nicka Jonasa. Tako je, nakratko će vam se čak pridružiti i sam Nick kako bi upoznao osobu koja je rezervirala taj doživljaj.

arena-more

AmericanAirlines Arena u Miamiju, Florida

Suite smješten u domu jednog od omiljenih košarkaških klubova u Miamiju može biti vaš na jednu noć. Ovaj raskošni suite smješten je u AmericanAirlines Areni i učinit će sve članove kuće slavnih i vlasnike sezonskih ulaznica ljubomornima. Osim što ćete jednu od najčuvenijih sportskih znamenitosti privremeno moći nazvati svojim domom, uživat ćete i u live prijenosu NBA utakmice u udobnosti vlastite fotelje, pri čemu ćete imati neometan pogled na teren. Boravak uključuje VIP obilazak i još mnogo toga.

empire-state-building-pogled

Popularnost jedinstvenih smještajnih objekata i potraga za nezaboravnim iskustvom nastavlja rasti.
Kako biste istražili sve jedinstvene smještajne objekte na jednom mjestu, posjetite Booking.com/bookit. Putnici mogu pregledati svaki nevjerojatni smještajni objekt uz pomoć interaktivne karte na stranici, a kada budu spremni, mogu ih jednostavno Rezervirati.

Tekst omogućio: Booking.com

Facebook Like Button