Novi opijajući voćni miris

Novi miris modne kuće Salvatore Ferragamo, AMO FERRAGAMO PER LEI, oda sreći, skladu i brizi o sebi omotana u očaravajuće svježe i prozračne note, predstavlja posljednje olfaktorno poglavlje u priči AMO FERRAGAMO.

Nakon zavodljivosti AMO FERRAGAMO i optimizma AMO FERRAGAMO FLOWERFUL mirisa, ovaj novi miris izražava želju za ponovnim povezivanjem sa samim sobom kroz jednostavna djela i uzimanjem vremena za posvetiti se sebi i stvarima koje nam pružaju zadovoljstvo.

miris-amo-1

Nova samosvijest, prožeta dubokim osjećajem blagostanja, proizlazi iz mirisa poput nježnog zagrljaja, zadivljujućeg efekta druge kože koji odlaže vrijeme i priziva sliku osnažene, ispunjene žene koja se odlučuje usredotočiti na sebe, svoje snove i radost življenja.

Parfemska voda koju su stvorili parfimeri Marie Salamagne i Olivier Cresp blistava je, sofisticirana drvenasto cvjetna mošusna mješavina koja istražuje sve aspekte moderne, pažljive ženstvenosti.

Miris se otvara prirodnom jednostavnošću voćnih nota kruške i maline koja se pretvara u opijajuće, romantično srce osmantusa i prozračnu magnoliju.

Baza je jedinstvena, senzualna kombinacija cedrovine, sandalovine, kašmira i mošusa, gdje je vrijeme stalo u toplom zagrljaju.

miris-amo-2

Spoj voćnih naglasaka, zelenih nota i drvenastih nijansi oslobađa pozitivne, opuštajuće vibracije, potpunu regeneraciju gdje snaga sadašnjosti predviđa čaroliju i energiju budućnosti.

Poput intimnog, osobnog putovanja, negdje između sna i stvarnosti, AMO FERRAGAMO PER LEI govori o hrabrosti i staloženosti žene koja je naučila slušati, cijeniti i voljeti sebe – žene koja uistinu zna tko je ona i tako izražava svoj osobni stil i jedinstveni identitet s potpunom slobodom.

Gracioznost i životnost harmoničnih, vijugavih linija bočice dočaravaju vještinu talijanske parfumerije i Ferragamovu ljubav prema tradiciji i bezvremenskoj eleganciji.

Bočica odiše elegantnim satenskim završetkom, s nježnom ružičastom tekućinom koja se nazire kroz glatko staklo, dok vrat bočice i čep blistaju od sjajnih malih prizmi koje tvore potpisnu teksturu linije Amo Ferragamo.

Tanka kožna mašna koji okružuje vrat bočice i nepogrešiv AMO pečat dodaju završni dodir stila.

Uz dopuštenje Martimex (sve fotografije)

Facebook Like Button