Ogledala koja u interijer donose bolje raspoloženje

Ogledala BB mirrors su poput kolača u slastičarnici, ogledala koja izazivaju posebne emocije oduševljenja, a osim svoje prvobitne namjene da ogledaju našu okolinu ili nas same, izniman su ukras svakog prostora.

Naslovna

BB mirrors osmišljeni su da razvedre svaki interijer i donesu dašak svježine u svakodnevicu. Svaki od ovih ogledala ima svoju priču i pri odabiru dobiva vlasnika koji će ga zasigurno obožavati.
Velika kreativna energija, puno ljubavi i želja da baš svaki pogled u ogledalo bude poseban utkani su u BB mirrors i baš zato sa željom i velikim planovima za osvajanje domaćeg i globalnog kreativnog prostora.

BB mirrors 04

„Ideja o nastanku ovog proizvoda rodila se uz šum valova, uz žensko druženje svih generacija. Pogled na žene u 30-ima, 40-ima i 60-ima uvijek iznova izmamljuje osmijeh, jer svaka je lijepa i posebna.

BB mirrors 01-2

Svaka priča svoju priču, oči se smiju dogodovštinama iz prošlosti, a iskri i životnog žara ne nedostaje“, rekla je Biljana Baljak, kreatorica ovih „ljepotanovića“, kojoj je kreativnost drugo ime.

Inače po profesiji vizažistica s nevjerojatnim osjećajem za lijepo, u svoja je ogledala totalno zaljubljena, i baš svako ima svoj faktor.

BB mirrors 02

Različitih boja, materijala, oblika, dekoracija te poruke poput one „Lijepa si“, svako ogledalo čini jedinstvenim i neponovljivim – unikatnim.

BB mirrors podsjetnik su da je svaki pogled u ogledalo vrijedan slavlja, jer jedino smo mi sami ti koji sebe možemo učiniti sretnijima.
Za one koji požele svom primjerku dodati još malo osobnosti, približiti ga sebi ili osobi kojoj ga poklanjaju, Biljana će uložiti sate i sate rada, dodati malo „čarobne prašine“ i kreirati nešto jedinstveno.

Zasigurno, bilo da želite oplemeniti svoj prostor ili je riječ je o poklonu koji se ne zaboravlja, ova ogledala oduševit će i najzahtjevnije.

BB mirrors 03

I samo da znate da su u pripremi i posebna tematska izdanja povodom nadolazećih blagdana.
Trenutno dostupni modeli mogu se pogledati na sljedećim linkovima, a Biljana već prima narudžbe za one sa sasvim posebnim željama.

Facebook BBmirrors

Facebook Like Button